Noutati :

Centru Judetean pentru Sustinerea Afacerilor pe locul fostului Comisariat militar din Timisoara. Vezi FOTO cu proiectul!

31 ianuarie, 2012 - 01:45 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis vrea sa atraga bani europeni pentru construirea unui Centru Judetean pentru Sustinerea Afacerilor. Acesta ar urma sa fie amplasat pe locul fostului Comisariat militar din apropierea centrului orasului.

Pentru noul centru se va semna un contract cu Ministerul Dezvoltarii, in perioada imediat urmatoare, pentru accesarea de fonduri europene. Noul Centru urmeaza sa cuprinda un centru de afaceri, dar si Biblioteca Judeteana.

„Va trebui sa semnam contractul de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale care e pregatit sa semneze cu noi. Vorbim de cateva milioane de euro. Noul centru va fi construit pe o suprafata de 5.420 de metri patrati de teren si va avea patru corpuri, dar si parcare subterana pe doua nivele”, a declarat Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Cele doua subsoluri cu destinatia principala de parcare vor gazdui un numar de 206 masini, potrivit proiectului. In perspectiva realizarii in viitor a unei parcari subterane sub parcarea existenta actualmente in fata hotelului Timisoara, este posibila conectarea interioara a acestora, se arata in acelasi proiect.

In luna februarie 2011 s-a demolat constructia in care in trecut functiona Centrul militar din Timisoara. Pe amplasamentul acestuia, in acest moment functioneaza o parcare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sa faca biblioteca judeteana si parcare cu multe locuri.
    Centru de afaceri e la Olimpia pe locul fostului patinoar.
    Astia risipesc bani aiurea.

  2. Foarte „stearsa” propunerea asta castigatoare. Erau altele mai bune.