Centru de Evaluare COVID la Spitalul Judetean din Timisoara. Programul de functionare. Foto

TIMISOARA. Se infiinteaza un centrul medical de evaluare destinat exclusiv pacientilor infectati cu COVID, la Spitalul Judetean din Timisoara. Centrul va fi organizat in 3 containere amplasate in apropiere de intrarea la Urgente, iar in total va avea o suprafata de aproximativ 40 de metri patrati.

CITESTE SI: Mai mult de jumatate dintre testele de COVID facute la Timisoara si in judet in ultimele ore, pozitive. Focar de coronavirus la un hotel 

Amenajarea distincta a centrului este conceputa pentru protejarea pacientilor si personalului din intregul spital astfel ca activitatea medicala, din toate sectiile acestuia si din ambulatoriu, se va desfasura nestingherita si la capacitate maxima.
Zona modulara va fi demarcata cu inscriptionări vizibile de la intrarea laterala spitalului, cea care duce catre UPU„, transmit reprezentantii Spitalului Judetean.

In cadrul Centrului de Evaluare vor putea fi primiti cei care vin cu teste confirmate RT-PCR, dar si teste rapide antigen.

Programul de functionare va fi de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 12.00, iar cei care au nevoie  informadetii suplimentare le pot afla la numarul de telefon 0771.493.540 sau la adresa de e-mail [email protected].

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Bah: chiar nu ne lasi ? DISPARI odată!

  2. Domnilor si doamnelor jurnalisti, dumneavoastra nu verificati inainte de a posta propaganda? Prostiti oamenii?? Nu raspunde nimeni la acel numar de telefon si am aflat ca centrul NU E FUNCTIONAL. Nici macar nu am primit o data cand ar putea fi! Va bateti joc de noi cu propaganda sa ne puneti pe drumuri degeaba?