Opinia Timisoarei

Celebrul Mercedes folosit de Nicolae Robu, trimis de Dominic Fritz inapoi la RETIM: Simbolurile de lux nu mai au ce cauta in Primaria Timisoara. Eu ma descurc cu bicicleta sau cu Renault-ul

TIMISOARA. Faimosul Mercedes, pus la dispozitie prin contract de RETIM, pe care fostul primar Nicolae Robu l-a folosit cata vreme a condus orasul, se intoarce la compania de salubritate, la care municipalitatea este actionar.

CITESTE SI: Razie de proportii in Timisoara si in judet. Peste 4000 de oameni verificati. Amenzi pe banda rulanta pentru cei care refuza sa poarte masca si nu stau noaptea acasa 

Dominic Fritz a anuntat ca in privinta transportului se va descurca fie cu bicicleta personala, fie cu un Renault aflat in proprietatea primariei.

Faimosul mercedes care a fost folosit de fostul primar a fost pana acum in curtea primariei, azi va fi dus inapoi la RETIM. A existat un contract de comodat pentru 5 ani, incheiat in 2015. Nu am gasit un act de prelungire, deci momentan aceasta masina nu ne apartine nici macar prin contract de comodat, asa ca mai bine o dam inapoi. Aceste simboluri de lux nu mai au ce cauta in situatia actuala in Timisoara. Eu ma descurc foarte bine cu bicicleta sau cu un Renault care este in proprietatea primariei. Nu avem nevoie de cadouri din partea nimanui”, a declarat marti primarul Dominic Fritz.

De altfel, inca din primele zile de mandat, Dominic Fritz l-a ‘eliberat din functia’ de sofer personal si pe celebrul Vasile Paraschiv, care i-a asigurat transportul fostului edil. Acesta s-a intors la Politia Locala Timisoara, unde este angajat ca sef de serviciu.

Exit mobile version