Noutati :

Celebrul Mercedes folosit de Nicolae Robu, trimis de Dominic Fritz inapoi la RETIM: Simbolurile de lux nu mai au ce cauta in Primaria Timisoara. Eu ma descurc cu bicicleta sau cu Renault-ul

17 noiembrie, 2020 - 12:21 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
6

TIMISOARA. Faimosul Mercedes, pus la dispozitie prin contract de RETIM, pe care fostul primar Nicolae Robu l-a folosit cata vreme a condus orasul, se intoarce la compania de salubritate, la care municipalitatea este actionar.

CITESTE SI: Razie de proportii in Timisoara si in judet. Peste 4000 de oameni verificati. Amenzi pe banda rulanta pentru cei care refuza sa poarte masca si nu stau noaptea acasa 

Dominic Fritz a anuntat ca in privinta transportului se va descurca fie cu bicicleta personala, fie cu un Renault aflat in proprietatea primariei.

Faimosul mercedes care a fost folosit de fostul primar a fost pana acum in curtea primariei, azi va fi dus inapoi la RETIM. A existat un contract de comodat pentru 5 ani, incheiat in 2015. Nu am gasit un act de prelungire, deci momentan aceasta masina nu ne apartine nici macar prin contract de comodat, asa ca mai bine o dam inapoi. Aceste simboluri de lux nu mai au ce cauta in situatia actuala in Timisoara. Eu ma descurc foarte bine cu bicicleta sau cu un Renault care este in proprietatea primariei. Nu avem nevoie de cadouri din partea nimanui”, a declarat marti primarul Dominic Fritz.

De altfel, inca din primele zile de mandat, Dominic Fritz l-a ‘eliberat din functia’ de sofer personal si pe celebrul Vasile Paraschiv, care i-a asigurat transportul fostului edil. Acesta s-a intors la Politia Locala Timisoara, unde este angajat ca sef de serviciu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. E class nu e lux, e doar premium.

  • Chiar daca e doar premium, e tot opulenta primitiva pentru oamenii cu disfunctii sexuale masculine.
   Se poate si fara.

 2. Nicolae Robu, primar – 16.313 lei brut (salariu PMT) + 17.332 lei brut de la UPT unde continua sa tina cursuri; Vasile Paraschiv, soferul lui Nicolae Robu – 9.384 lei brut (salariu de la Politia Locala, de unde e detasat la primarie) ASTA ERA IN 2018. Cum a fost detasat UN OM CU STUDII SUPERIOARE si MASTERAT ( bine ca nu l-a facut doctor, conducatorul de doctorate Robu ) pe post de SOFER? Lasa ca iese el la pensie cu 10 000 de lei/luna, adica de trei ori mai mult decat un pensionar fost coleg cu ROBU si apoi isi face o FIRMA de paza si PROTECTIE caci doar ce sa faca de la varsta de 50-55 ani?

 3. M-am saturat de ipocriziile astea eco-fasciste

 4. Ba da nu mai termina asta cu nimicurile. Vai domne ce baiat bun ii el ca merge cu Renault si Robu mergea cu Mercedes. Poate mai misca si ceva prin oras ca, niciodata nu a fost orasul asa de murdar si viitorul asa incert. Din puctul meu de vedere daca are 5-6 proiecte de infrastructura importante in oras poate sa le survoleze si cu elicopterul. Asta ce face el nu ii management. Ii si incorect sa spui ca nu sunt banii in conditiile in care ( doar tu supui asta) nu ai adus un auditor independent sa faca un audit. Asa tu poti sa spui orice…..

 5. Luxul il traieste d-l Dominic Fritz/USR+ la Primaria Timisoara, ca incaseaza bani publici fara sa indeplineasca criteriile obligatorii de eligibilitate pentru demnitatea publica de primar prevazute de Constitutia Romaniei, art.16(3) si art.37: FUNCTIILE si DEMNITATILE PUBLICE pot sa fie ocupate de PERSOANELE care au CETATENIE ROMANA si DOMICILIUL in Romania. Art.56 din L.115/2015 spune ca: cetatenii europeni pot sa candideze in UAT-ul in care au domiciliul. Nici vorba de drept de sedere provozoriu, cum are d-l Fritz, cetatean german fara cetatenie romana. Tribunalul Timis nu a solutionat contestatiile inca, pe motiv ca judecatorul care s-a recuzat din proces nu trebuie verificat, incalcandu-se astfel art.149 din Codul administrativ/2019R: INVALIDAREA alegerii primarului se face daca se constata neindeplinirea criteriilor de eligibilitate si frauda electorala. Pe portalul oficial al UE scrie clar ca, la alegerile locale/municipale din Romania, cetatenii europeni din alte state ale UE pot candida ca si CONSILIERI, NU ca si PRIMARI sau PREFECTI!