Celebrele studiouri MGM de la Hollywood au intrat in faliment

Studiourile Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), printre cele mai renumite de la Hollywood, au cerut, miercuri, protectia legii falimentului, dupa ce au refuzat o oferta de preluare si nu au reusit in ultimii ani sa-si reduca datoriile, transmite Bloomberg. Oferta de preluare a fost inaintată de miliardarul american Carl Icahn si compania Lions Gate Entertainment. Ichan este cel mai important actionar al Lions Gate. MGM a cerut intrarea in faliment cu active si pasive depasind un miliard de dolari fiecare. Grupul MGM a depus cererea de intrare sub protectia legii falimentului la o curte din Manhattan, New York.

Studiourile Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), printre cele mai renumite de la Hollywood, au cerut, miercuri, protectia legii falimentului, dupa ce au refuzat o oferta de preluare si nu au reusit in ultimii ani sa-si reduca datoriile, transmite Bloomberg.

Oferta de preluare a fost inaintată de miliardarul american Carl Icahn si compania Lions Gate Entertainment. Ichan este cel mai important actionar al Lions Gate.

MGM a cerut intrarea in faliment cu active si pasive depasind un miliard de dolari fiecare.

Grupul MGM a depus cererea de intrare sub protectia legii falimentului la o curte din Manhattan, New York.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...