Noutati :

Cele mai recente modificari legislative si legislatia privind Achizitiile Publice, prezentate de CCIA Timis

4 noiembrie, 2017 - 06:01 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Pentru luna noiembrie 2017, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala (DFPP) organizeaza la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr 22, noi serii ale urmatoarelor cursuri:

1. Curs Instruire Lege 98/2016 si normele de aplicare, 6 – 10 noiembrie 2017
2. Curs UTILIZARE SEAP, 13 – 17 noiembrie 2017
3. Curs EXPERT ACHIZITII PUBLICE, 20 noiembrie – 7 decembrie 2017

Cele 3 cursuri privind Achizitiile Publice vizeaza instruirea si informarea persoanelor implicate cat si a celor care urmeaza sa se implice in achizitiile publice privind ultimele modificari legislative din domeniu.

Cu un puternic caracter interactiv, cursurile se adreseaza atat autoritatilor contractante cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice, in calitate de ofertanti.

Cursul de Instruire Lege 98/2016 si normele de aplicare vine in sprijinul celor care deja lucreaza in domeniul achizitiilor publice, dar care doresc sa se instruiasca in domeniu din punct de vedere al ultimelor modificari legislative privind achizitiile publice.
Fiecare sesiune teoretica va fi urmata de aplicatii practice.

Prin participarea la cursul de UTILIZARE SEAP, se vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe. In cadrul cursului se pune accent si pe tranzitia la noua platforma SICAP.

Pentru Autoritatile Contractante, participarea la instruire faciliteaza cunoasterea in detaliu a functionalitatilor SEAP. Pentru operatorii economici, participarea la instruire faciliteaza cunoasterea SEAP ca mijloc de optimizare a profiturilor prin cresterea vizibilitatii ofertelor si a volumului de vanzari pentru produsele/serviciile comercializate.

Pe parcursul perioadei de desfasurare a cursului acreditat EXPERT ACHIZItTII PUBLICE, participantii vor cunoaste si vor aprofunda notiunile specifice achizitiilor publice, avand posibilitatea de a aplica toate conceptele invatate in cadrul unor sarcini concrete.

Programul de formare vizeaza cresterea capacitatii de implementare practica a notiunilor teoretice furnizate de catre trainer. in urma cursului, participantii vor putea practica meseria de Expert Achizitii Publice.

Cursul de Expert Achizitii Publice este ACREDITAT ANC iar certificatele obtinute au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei. Certificatul ANC este insotit de un supliment, document care prezinta intr-o forma standardizata si detaliata competentele dobandite si certificate la finalizarea cursului.

Formator: Daniela GOIA
_____________________________________________________________________

Informatii si inscrieri la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam 110, sau la tel: 0256294922,0733614279; e-mail: [email protected], dna Cecilia Mates – coordonator curs.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...