Noutati :

Cele mai noi tehnologii si servicii in domeniul sanatatii, prezentate la Expo Medica-TM 2014, din Iulius Mall

8 octombrie, 2014 - 06:48 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

In acest week-end, Iulius Mall Timisoara gazduieste EXPO MEDICA – TM 2014,  manifestare de amploare care vine in intampinarea profesionistilor in domeniul sanatatii, dar si a publicului larg.

Evenimentul va avea loc in perioada 10 – 12 octombrie 2014, la parterul mall-ului si este organizat de STAR EXPO TIMISOARA. Timp de trei zile, se vor prezenta oferte din domenii diverse, precum: aparatura si tehnica medicala, electromedicina, sisteme de diagnosticare, aparatura si accesorii de laborator, tehnica, produse si aparatura dentara, chirurgie, microchirurgie, chirurgie estetica, dermatologie, oftalmologie, ortopedie, fizioterapie, medicina de urgenta, echipamente si mobilier pentru clinici, spitale si cabinete, medicina de recuperare, produse farmaceutice si parafarmaceutice, soft medical, medicina naturista si alternativa, estetica medicala si fitness, turism medical, clinici private, maternitati, unitati de ingrijire batrani si multe altele.

EXPO MEDICA – TM 2014 este organizata din dorinta de prezenta succesele inregistrate de medicina romaneasca in tratarea si vindecarea diferitelor afectiuni, inclusiv a bolilor cronice, dar si pentru a inlesni accesul personalului medical la cat mai multe surse de informare privind tehnologiile de varf implementate in sistemul de sanatate, public sau privat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...