Cele mai noi IMAGINI din avion cu autostrada Timisoara – Lugoj! Cum se vad de sus loturile aflate in constructie in vestul tarii? VIDEO!

TIMIS. Cele mai proaspete imagini din avion care surprind santierele autostrazilor din vestul tarii dau motive de optimism soferilor ca in acest an se va circula pe bucati bune.

Filmarile aeriene ale interfly.ro si preluate de forumul pasionatilor de infrastructura peundemerg.ro arata ca in unele locuri se intra in linie dreapta catre finalizare, in timp ce pe alte bucati lucrarile treneaza.

De departe cele mai avansate lucrari se inregistreaza pe lotul 2 al autostrazii Timisoara – Lugoj. In urma cu aproape o luna, opiniatimisoarei.ro v-a prezentat un reportaj amplu de pe santierul acestei autostrazi.

CITESTE SI: FOTOREPORTAJ: Cum arata Autostrada Timisoara – Lugoj Lot 2 si cand vom circula pe intreg tronsonul

autostrada-lugoj-deva-lot-2

La inceput de februarie, progresul acestui santier era de 65%, dar intre timp lucrurile au mai evoluat iar portiunile asfaltate s-au inmultit. Si lucrarile la structuri au avansat considerabil.

Cand va fi gata, autostrada Timisoara-Lugoj Lot 2 va avea 25,6 kilometri si va face conexiunea dintre doua loturi aflate deja in functiune Timisoara – Izvin si Lugoj – Traian Vuia. Lucrarea este executata de consortiul Tirena Scavi – Societa Italiana per Condotte D’Acqua. Termenul final de executie este iulie 2016, insa potrivit CNADNR, lotul va fi dat in functiune pana la finele anului.

De asemenea, CNADNR are in vedere deschiderea unui segment de autostrada din autostrada Lugoj – Deva Lot2, intre Traian Vuia si Margina.

Pe aceasta portiune, imaginile filmate din avion arata ca in ultima perioada s-a avansat la capitolul structuri si exista sanse pentru a fi deschis traficului in acest an.

Lucrurile stau cu totul altfel pe portiunea dintre Margina si Holdea (Hunedoara). Cel mai probabil aici se vor inregistra cele mai mari intarzieri cauzate de neintelegerile dintre constructor si finantator cu privire la solutia tehnica adoptata, ce a trebuit refacuta pentru a facilita trecerea animalelor salbatice.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Dupa cum a remarcat cineva, undeva (foarte corect) „Autostrada” este de fapt …. Arad-Giarmata-Lugoj …. , timisoara (am scris cu t si nu cu T, intrucat in ochii unora atata valoreaza) fiind – pana la realizarea unui racord „cinstit” catre A1 – pe harta doar un „cerc” exterior.