Cele mai mari medii la Evaluarea Nationala, in judetul Timis. La ce scoli au invatat cei mai buni elevi

La Evaluarea Nationala doar doi elevi din judetul Timis au reusit sa obtina 10 pe linie. Concurenta a fost stransa, tinand cont ca media elevului care s-a situat pe locul zece in clasamentul celor mai bune note este de 9,91.

Cele mai bune medii din judet le-au obtinut doua eleve, una de la Liceul Grigore Moisil si cealalta de la Scoala Gimnaziala nr.16 Take Ionescu – zece pe linie, atat la probele de la Evaluarea Nationala cat si media anilor de liceu.

Pe locul trei, cu media 9,99 se situeaza o eleva de la Scoala Generala nr. 24 din Timisoara, cu note de zece la probele de examen, dar cu 9,98 media anilor de liceu.

Locurile patru si cinci apartin unor elevi care au studiat la Liceul Grigore Moisil, dupa care, pe locul sase, figureaza o eleva de la Scoala Generala din Jebel, media acesteia fiind 9,94.

Ultimele locuri din Top 10 al celor mai mari medii obtinute pentru admiterea in liceu este completat de elevi de la Liceul Pedagogic, Liceul Coriolan Brediceanu din Lugoj si Scoala Generala nr. 24 din Timisoara.

Vezi AICI cine a luat cele mai mari medii de intrare in liceu, in judetul Timis.

In total, in judetul Timis, patru elevi au reusit sa obtina doar note de zece la probele Evaluarii Nationale, dar doar doi dintre acestia au avut si media generala a claselor de gimnaziu tot zece. Media de intrare la liceu este formata din 75% media de la examen si 25% media din clasele gimnaziale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Domnu autor de articol
    Media anilor de gimnaziu nu de liceu. Sau ai dumneata o premonitie, cum vor termina liceul primii trei.

  2. Cei mai buni la invatat, sau la copiat ?