Cele mai frumoase fotografii cu Timisul ca destinatie turistica in anul Capitalei Europene a Culturii, premiate de CJT. Concurs pentru amatori si profesionisti, deopotriva

TIMISOARA. Fotografii amatori sau profesionisti sunt invitati sa trimita cele mai bune imagini, la Consiliul Judetean Timis. Proiectul are ca tema „Timisul ca destinatie turistica, in contextul programului Timisoara Capitala Europeana a Culturii in anul 2023„.

CITESTE SI: In linie dreapta spre stralucirea de altadata. Ultimele imagini de pe santierul de la Conacul Mocioni din Timis. Foto 

Initiativa se doreste a fi o provocare si un indemn la a surprinde in imagini acele momente semnificative care reprezinta cel mai bine judetul nostru in 2023, anul detinerii acestui titlu.

„Fotografiile pot reda momente de la activitati socio-culturale organizate la nivel judetean, de la concerte, spectacole, expozitii sau instantanee cu locuri si evenimente considerate reprezentative in contextul acestui program. Echipa Biroului pentru dezvoltarea turismului si evenimente din cadrul Consiliului Judetean Timis, in calitate de organizatoare a apelului, le recomanda fotografilor sa trimita acele imagini care pot reprezenta o invitatie adresata turistilor din tara si din strainatate. Apelul are dublul scop de a promova imaginea Timisului pe de o parte si, pe de alta parte, de a le oferi câstigatorilor posibilitatea sa-si expuna compozitiile in cadrul unei expozitii care va avea loc anul acesta, la Ambasada Romaniei din Regatul Belgiei”, a transmis CJ Timis.

Fotografiile pot fi trimise incepand de astazi, 24 mai, pe adresa de e-mail [email protected], termenul limita fiind 31 august 2023. Dupa aceasta data, toate imaginile primite se vor incarca pe pagina de facebook a Consiliului Judetean Timis – https://www.facebook.com/cjtimis unde, pentru 15 zile, vor putea fi votate si apreciate.

Ulterior, pe baza criteriilor stabilite in regulamentul apelului, primele 30 dintre cele selectate vor fi incluse in expozitia de la ambasada din Bruxelles, iar autorii lor vor avea oportunitatea de a fi reprezentati la nivel international si de a promova cu mandrie imaginea Timisoarei si a intregului judet.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Mihai spune:

    Ar fi interesant sa puneti poze cu padurile rase din Muntii Poiana Rusca, zona Varfului Pades. Asa se face turism cu distrugerea naturii. Restul sant bla blauri cu turismul din judetul Timis.

  2. TITI spune:

    CINE PUNE POZE CU DERMATINA. ABATORUL DE VITE TIMISOARA, FABRICA DE ZAHAR, FABRICA ULEI, FABRICA DE …LANA, FABRICA DE LAPTE, FABRICA…SOLVENTUL, FABRICA DE …auto LASTUN, FABRICA DE PILOTI GEARMATA , FABRICA DE URMARIREA INAMICULUI O1864, FABRICA DE CIORAPI, FABRICA DE CREME SI ALIFII CUBAN . DATI BATAIE BAIETI, PATRIA VA FI RECUNOSCATOARE DINTR O COLONIE mica, IATA GLORIOASA COLONIE EUROPEANA MARE !