Cele mai frumoase fete si cei mai musculosi barbati se intrec la Timisoara la Cupa Libertatii la Culturism

Tone si pachete de muschi, femei in bikini si demonstratii de culturism. Asta ii asteapta pe timisoreni in acest week-end la Casa Studentilor. Pe 7 noiembrie de la ora 17.00 va avea loc a 22-a editie a Cupei Libertatii la Culturism Vasile Balmos. Cu cateva zile inainte de inceperea competitiei si-au anuntat prezenta peste 30 de sportivi din Ungaria, Serbia si Italia, dar si Romania. Noutatea din acest an o reprezinta un inedit concurs de modele care vor defila in fata timisorenilor in bikini. Organizatorul galei, Florin Teodorescu promite ca a mai pregatit o surpriza pentru timisoreni: o demonstratie de culturism a lui Ion Moroi, un timisorean in varsta de 74 de ani a carui corp arata ca a unui tanar de 20 de ani. "Ne descurcam cu ce avem. Am pus eu din buzunarul meu 1800 de euro plus cele 20 de milioane de lei primite de la Consiliul Judetean si ne descurcam. Din pacate nimeni nu vrea sa dea bani pentru miscare si asta e foarte grav", spune Florin Teodorescu. [nggallery id=70]


Tone si pachete de muschi, femei in bikini si demonstratii de culturism. Asta ii asteapta pe timisoreni in acest week-end la Casa Studentilor. Pe 7 noiembrie de la ora 17.00 va avea loc a 22-a editie a Cupei Libertatii la Culturism Vasile Balmos. Cu cateva zile inainte de inceperea competitiei si-au anuntat prezenta peste 30 de sportivi din Ungaria, Serbia si Italia, dar si Romania. Noutatea din acest an o reprezinta un inedit concurs de modele care vor defila in fata timisorenilor in bikini.

Organizatorul galei, Florin Teodorescu promite ca a mai pregatit o surpriza pentru timisoreni: o demonstratie de culturism a lui Ion Moroi, un timisorean in varsta de 74 de ani a carui corp arata ca a unui tanar de 20 de ani. „Ne descurcam cu ce avem. Am pus eu din buzunarul meu 1800 de euro plus cele 20 de milioane de lei primite de la Consiliul Judetean si ne descurcam. Din pacate nimeni nu vrea sa dea bani pentru miscare si asta e foarte grav”, spune Florin Teodorescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Iecs! Prefer, totusi, burtica

  2. Baieti, va spun eu, marimea conteaza! ;))))) si nu ma refer la muschi ;)))