Noutati :

Cele mai ciudate 10 joburi scoase la concurs

7 februarie, 2011 - 11:21 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Nu doar anunturile de angajare de tipul „activitate videochat” sau „colega de apartament” contin oferte ciudate. Sunt si anunturi serioase care propun joburi neobisnuite, prin titulatura sau continut.

1. Decorator de vitrine. Tot ce trebuie sa faca viitorul angajat este sa amenajeze vitrinele de magazin, in functie de tendintele de sezon si de targetul de clienti. Anuntul de angajare precizeaza: se va face si imbracarea manechinelor din vitrina. Candidatul ideal trebuie sa aiba cunostinte de design interior si vestimentar si sa fie la curent cu ultimele tendinte in moda, texturi si culori.

2. Consilier artistic vanzari. Postul este disponibil intr-o firma care face redecorari de locuinte, birouri sau restaurante. Consilierul va avea atat responsabilitati artistice, cat si de marketing si vanzari: prospectarea pietei artistice, urmarirea trendurilor, promovarea produselor noi si a ofertelor speciale, precum si negocieri cu clientii.

3. Tehnician de vanatoare. Principala responsabilitate a viitorului angajat: „gestionarea durabila a vanatului din fondurile de vanatoare”. Se cauta un absolvent de cinegetica, cu experienta in domeniu, care sa fie pasionat de vanatoare si “sa practice meseria din placere”.

4. Agro-Manager. Este un post disponibil intr-o multinationala din domeniul agricol. Viitorul manager trebuie sa aduca imbunatatirea calitatii materiei prime, in speta a cartofului, cu scopul de creste eficienta procesului de productie. Potrivit anuntului, Agro-Managerul trebuie sa fie in comunicare permanenta cu directorul de operatiuni, cu managerul de productie si cu cel de asigurarea calitatii.

5. Specialist in relatia cu autoritatile. Postul este disponibil intr-o companie farmaceutica, iar viitorul angajat va trebui sa intretina relatiile cu agentia de reglementare din domeniu si cu celelalte autoritati. intre altele, trebuie sa obtina aprobari si sa reinoiasca licentele pentru produsele companiei.

6. Gospodar. Anuntul de angajare nu ofera prea multe lamuriri, in afara de o explicatie in engleza care trimite cu gandul la un post de ingrijitor (“household needed”). Ciudat e si faptul ca firma care solicita CV-uri pentru acest job activeaza in domeniul accesarii de fonduri rambursabile sau nerambursabile provenite din diverse surse de finantare (?).

7. Supraveghetor joc. Postul este disponibil intr-un cazino si presupune urmarirea atenta a jocurilor de noroc de tip bingo, slot machine si pariuri.

8. Legatoreasa. Se cauta o persoana cu studii medii, “disciplinata, atenta si harnica, cu buna capacitate de invatare si dexteritate”, care sa execute operatii de legatorie si finisare intr-o tipografie. Conform anuntului, postul nu solicita experienta, deoarece firma ofera scolarizare.

9. Instructor de echitatie. Postul este disponibil intr-un complex turistic de langa Oradea. Se solicita experienta de minim 5 ani, atestat profesional si recomandare din partea celui mai recent agajator. Nu e de mirare ca au aplicat doar 4 candidati pana acum.

10. Cizmar talpuitor. Cu toate ca ateliere de cizmarie sunt pe cale de disparitie, o firma cauta un specialist cu experienta de peste 5 ani in reparatii de talpi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...