Noutati :

Cele mai bune firme din judet, premiate de CCIAT, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2017. Opiniatimisoarei.ro, printre laureati

27 octombrie, 2018 - 10:32 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. S-au decernat ‘Oscarurile’ excelentei in afaceri la Timisoara, in cadrul unui eveniment traditional de marca organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Sute de oameni de afaceri au luat parte, si anul acesta, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor 2017, care a premiat cele mai bune firme din judet conform rezultatelor obtinute in 2017.

S-au acordat premii pentru firme din 7 domenii mari de activitate: Cercetare-Dezvoltare si High-Tech, Industrie, Agricultura Silvicultura si Pescuit, Constructii, Servicii, Comert si Turism, iar festivitatea a stat sub semnul premierelor.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a organizat un spectacol de exceptie la cel mai important eveniment al mediului economic din vestul tarii. Pe rand, laureatii au urcat pe scena pentru a-si primi onorantele distinctii.

„Este o noua editie, una cu aniversare. Este a 25-a editie a Topului Firmelor, suntem in an aniversar, iar evenimentul este organizat sub semnul Centenarului Marii Uniri. Avem premiile I, II si III, trofeul de excelenta si premiile speciale. Aici ne-am indreptat atentia spre domeniul sanatatii si invatamantul profesional in sistem dual. Criza fortei de munca este o prioritate a CCIAT, de aceea premiem 6 licee care isi apleaca atentia spre invatamantul dual. Avem si un premiu de responsabilitate sociala, care anul acesta se indreapta catre o asociatie non profit de terapie intensiva. Suntem tot in domeniul sanitar cand spunem ca acordam un premiu pentru 25 de ani de inima sanatoasa, care se duce spre Institutul de Boli Cardiovasculare, care a aniversat 25 de ani de activitate. Avem ca premii speciale Trofeul de Excelenta pentru Invatamantul Superior, avem premiul Stafeta Generatiei. Toate acestea se intampla datorita faptului ca cele 1787 de firme care sunt premiate au realizat o cifra de afaceri de 8,1 miliarde de euro din cele 12,8 miliarde pe care le-au realizat cele 30.024 de societati, adica 64% din procentul cifrei de afaceri din judetul Timis”, a spus Florica Chirita, directorul general al camerei de Comert Industrie si Agricultura Timis.

Laureatii editiei de anul acesta au fost stabiliti conform unei metodologii ce se aplica la nivel national, clasamentul reunind peste 9.169 firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un numar de 30.071 care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut.

Printre premianti s-a numarat si Opinia Timisoarei. Firma care editeaza site-ul nostru de stiri, Ripensis Media Trust, a luat Locul I la profit in 2017 in judetul Timis la categoria Servicii – Mass Media. Aceasta pentru al doilea an consecutiv.

Dragi cititori, ne inclinam si va multumim, pentru ca fara voi n-am fi ajuns aici.

Sub semnul al Centenarului, CCIA Timis a acordat si premii speciale, pentru realizari de exceptie si mai multe firme din Timis au primit Trofee de Excelenta in Afaceri.

Premiile au fost inmanate de conducerea CCIAT, oficiali ai administratiei publice locale si regionale, reprezentanti ai corpului diplomatic, personalitati ale mediului universitar, oameni de arta si cultura.

Topul Firmelor reuneste anual peste 800 de participanti, reprezentanti de marca ai mediului de afaceri, administratia publica, institutii si servicii deconcentrate din teritoriu, magistrati, oficiali ai misiunilor diplomatice in Romania, universitati, institutii de cultura, asociatii de afaceri, camere de comert din tara si strainatate, colaboratori si parteneri ai CCIA Timis.

Participantii la Topul Firmelor din Judetul Timis s-au bucurat si de momente artistice de exceptie. Invitatul special a fost Tinu Veresezan.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...