Cele mai bune firme din judet, premiate de CCIAT, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2015. FOTO

TIMISOARA. Peste 800 de persoane din judetul Timis au participat, si anul acesta, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor 2015, eveniment in cadrul carui au fost premiate cele mai bune firme din judet.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a organizat un spectacol de exceptie la cel mai important eveniment al mediului economic din vestul tarii. Pe rand, reprezentantii celor mai importante firme au urcat pe scena pentru a-si primi distinctiile, acordate pentru rezultatele economice din anul 2015.

topul-firmelor-2015-84

Un numar de 8554 de firme au intrat in clasamentul celei de-a 23 editie a Topului Firmelor, iar 1743 de intreprinderi au reusit sa ocupe unul dintre primele trei locuri.

La ceremonie au participat numeroase personalitati, iar premiile au fost inmanate de autoritatile locale si judetene. In premieram anul acesta au fost acordate si doua premii speciale: Trofeul de competitivitate investitionala si Trofeul Excelentei pentru cel mai inovativ Start-up.

topul-firmelor-2015-43

Atmosfera evenimentului a fost si de data aceasta una deosebita, iar pe scena au urcat orchestra si corul Filarmonicii Banatul din Timisoara, dar si cunoscuta artista Corina Chiriac. Momentele artistice au fost completate si de dansatori, care au incantat publicul cu cateva dansuri specifice fiecarei etnii care traieste in Banat.

topul-firmelor-2015-112

Vezi aici lista completa a firmelor premiate in cadrul Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din judetul Timis 2015!

Foto: Virgil Simonescu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...