Noutati :

Cele 44 de podete de pe Centura Sud, finalizate 80%. Anuntul DRDP Timisoara. Foto

29 mai, 2021 - 10:34 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
2

TIMISOARA. S-au concentrat pe podetele peste care va trece viitoarea sosea de centura sud de la Timisoara si au ajuns la un stadiu de finalizare de 80%. Muncitorii care construiesc varianta de ocolire au lucrat in ultimele zile la aceste 44 de constructii care necesita operatiuni mai elaborate.

CITESTE SI: Administratia Fritz vrea sa preia parcul de 1,6 hectare de la Observatorul Astronomic din Timisoara 

Muncitorii antreprenorului Tirrena Scavi lucreaza la viitorul pod peste Bega de la Ghiroda, la pasajul de la Giroc, la cel din zona satului Chisoda si la conexiunea cu DN 59 Timisoara – Sag, fiind in diverse stadii de executie„, transmit reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.

Pe langa lucrarile la poduri si podete, antreprenorul continua umpluturile, relocarea retelelor de gaz, telecomunicatii si irigatii.

Va reamintim, realizarea Centurii de Sud de la Timisoara, in lungime de 25,69 km, a fost atribuita catre antreprenorul Tirrena Scavi S.P.A. Valoarea contractului este de 272.432.921,95 lei fara TVA, avand finantarea asigurata de la bugetul de stat si din fonduri europene.

La finalul lunii martie 2020 a fost emis ordinul de incepere al lucrarilor si de predare a amplasamentului, termenul de finalizare a obiectivului fiind stabilit pentru luna martie 2022.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. CRED CA GLIMITI 1 AN SA FACUT 20 % SI IN 10 LUNI TREBUIE SA FACA RESTUL DE 80 %🤣

  2. 1. Pentru Adu. Pana in 2030 este inca timp! Oare mai este necesara centura (partea de sud)?
    2. In alta ordine de idei, admir viteza de instalare a statiilor de incarcare a masinilor electrice. La primarie (unde s-a dat in functiune, stire Radio) vor avea acces si „toti muritorii de rand” (cei care platesc locurile de veci din 5 in 5 ani) sau numai „Eroi vremurilor noastre” (adica ai Timisoarei moderne)? Cele minimum 200 statii de incarcare vor fi finalizate pana in 2040 (si nu ma gandesc la statiile de incarcare cu H2 unde pentru RO pana in 2030 sunt prevazute 5 (cinci) statii. Masinile grele pe baza de H2 (combustibil) vor veni sa inlocuiasca camioanele pana in 20xx!