Noutati :

Cel mai nou sport olimpic revine la Shopping City Timisoara!

13 mai, 2019 - 02:54 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SPORT
0
  • A doua ediție Baschet 3×3 în incinta centrului comercial
  • Premieră: înscriere preferențială, contracost

 Timișoara, 13 mai – Pentru al doilea an consecutiv, Shopping City Timișoara este gazdă a unei etape din cadrul campionatului național de Baschet 3×3, cea mai nouă disciplină sportivă inclusă la Olimpiadă. Circuitul, care include mai multe orașe din România, se va opri la Timișoara în weekendul 18-19 mai, iar înscrierile încep de astăzi, 13 mai, de la ora 15:00.

Pasionații noului sport olimpic pot accesa site-ul 3la3.ro, unde vor găsi toate informațiile necesare, precum și formularul de înscriere gratuită. Lista se va închide în momentul în care este atins numărul limită de echipe – 40, sau miercuri, 15 mai, la ora 23:00.

În premieră, din acest sezon Sport Arena Streeball oferă posibilitatea ca participanții să se înscrie preferențial la orice etapă din circuit, contra unei sume de 1.200 de lei. Taxa de participare garantează participarea la competiție, precum și câte 2 maiouri personalizate cu numele echipei și cu numere la alegere pentru fiecare jucător. Înscrierile preferențiale se fac prin e-mail la adresa [email protected].

Evenimentul Raiffeisen Bank Timișoara Streetball va avea loc în interiorul Shopping City Timișoara, terenul fiind amenajat la parter, în zona magazinului Zara. Această amplasare le va permite și simplilor spectatori să se poate distra prin participarea la diferite concursuri amuzante, ce vor avea loc pe tot parcursul celor 2 zile de competiție.

Calendarul competițional din acest an este cu atât mai important cu cât Baschet 3×3 va fi disciplină oficială începând cu Tokyo 2020, astfel că orice punct acumulat în cadrul etapelor naționale îi ajută pe sportivi să urce în clasamentul mondial.

Evenimentul Raiffeisen Bank Timișoara Streetball este organizat cu sprijinul Shopping City Timișoara și este susținut de către Raiffeisen Bank, Mastercard, Tissot, UPC, Nike, sportloft.com, Spartan și Horizon.

Mai multe detalii despre această competiție pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și pe pagina de Facebook.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...