Cel mai nou spectacol al lui Radu Afrim, duminica la Timisoara

Cosmonautii rusi Cazimir si Oleg sunt trimisi intr-o misiune spatiala si uitati in cer, fara nicio posibilitate de a mai lua legatura cu Pamantul, intr-o cumplita stare de instrainare. Acesta esta subiectul celui mai nou spectacol al lui Radu Afrim - „Ultimul mesaj al cosmonautului catre femeia pe care a iubit-o candva in fosta Uniune Sovietica“ - de David Greig, o productie a Teatrului National „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca. Spectacolul se va juca duminica, 14 noiembrie, la ora 18:00, in sala Teatrului National, in cadrul Festivalului European de Teatru Eurothalia, organizat de Teatrul German de Stat. Radu Afrim despre spectacolul sau: „Notiunile mele despre cosmos sunt haotice. Nici in legatura cu cele pamantesti nu pot sa va dau prea multe raspunsuri. Va pot pune in schimb cateva intrebari despre ambele. Asta fac cu acest spectacol". Spectacolul se va juca in limba romana, cu traducere in limbile germana si engleza. Decorul si costumele au fost create de Adriana Grand. Pentru conceptul video semneaza István Szakáts. Vor interpreta actorii: Ramona Dumitrean, Irina Wintze, Ovidiu Crisan, Ionut Caras, Miriam Cuibus, Cristian Rigman, Cornel Raileanu, Olimpiu Blaj, Patricia Boaru, Radu Largeanu, Anca Hanu, Miron Maxim, Romina Merei, Adriana Bailescu, Silvia Török, Andrei Bradean, Petre Ancuta, Emilian Marnea si Florina Paldau.

Cosmonautii rusi Cazimir si Oleg sunt trimisi intr-o misiune spatiala si uitati in cer, fara nicio posibilitate de a mai lua legatura cu Pamantul, intr-o cumplita stare de instrainare. Acesta esta subiectul celui mai nou spectacol al lui Radu Afrim – „Ultimul mesaj al cosmonautului catre femeia pe care a iubit-o candva in fosta Uniune Sovietica“ – de David Greig, o productie a Teatrului National „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca. Spectacolul se va juca duminica, 14 noiembrie, la ora 18:00, in sala Teatrului National, in cadrul Festivalului European de Teatru Eurothalia, organizat de Teatrul German de Stat.

Radu Afrim despre spectacolul sau: „Notiunile mele despre cosmos sunt haotice. Nici in legatura cu cele pamantesti nu pot sa va dau prea multe raspunsuri. Va pot pune in schimb cateva intrebari despre ambele. Asta fac cu acest spectacol”. Spectacolul se va juca in limba romana, cu traducere in limbile germana si engleza.

Decorul si costumele au fost create de Adriana Grand. Pentru conceptul video semneaza István Szakáts. Vor interpreta actorii: Ramona Dumitrean, Irina Wintze, Ovidiu Crisan, Ionut Caras, Miriam Cuibus, Cristian Rigman, Cornel Raileanu, Olimpiu Blaj, Patricia Boaru, Radu Largeanu, Anca Hanu, Miron Maxim, Romina Merei, Adriana Bailescu, Silvia Török, Andrei Bradean, Petre Ancuta, Emilian Marnea si Florina Paldau.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.