Noutati :

Cel mai nou club de fitness din Timisoara, Nextfit, si-a deschis portile la Vox Technology Park. Foto si video

20 ianuarie, 2020 - 10:28 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

Peste 2.100 de metri patrati si o investitie de aproximativ 1,1 milioane de euro. Vorbim despre cel mai nou club de fitness care s-a deschis la Timisoara in cea mai inteligenta cladire din oras, Vox Technology Park.

Vox Technology Park din Timisoara este singura cladire de birouri care incorporeaza un club de fitness cu suprafata de 2.100 de metri patrati.

Acesta este unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timisoara si functioneaza la etajul 1 al corpului B din Vox Technology Park. Nextfit a investit 1,1 milioane de euro in amenajarea spatiului cat si pentru achizitionarea echipamentelor Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integreaza tehnologia si furnizor de echipamente pentru Jocurile Olimpice, echipele Ferrari si McLaren de Formula 1 si echipele de fotbal Juventus, AC Milan si nationala Braziliei.

Noul clubul de fitness ofera tuturor iubitorilor de sport si miscare o gama completa de servicii, de la fitness, aerobic si indoor cycling, la aparate de fitness si cardio. Clubul pune la dispozitia celor care doresc sa faca sport patru studiouri: functional area, indoor cycling area, kids area, aerobic area si, inclusiv, un spatiu de ’’detensioanare’’: box area.

Oferim diversitate pentru ca ne dorim ca cei care ne trec pragul sa gaseasca un tip de miscare cu care sa se identifice, astfel incat activitatile sportive sa fie percepute ca o placere”, a declarat Raluca Basu, brand manager Nextfitness Wellness.

In ceea ce priveste activitatile de grup, Nextfit imbina programele de Les Mills – lider mondial in conceperea programelor de grup coregrafiat, impreuna cu programe Body Pump si Body Balance. Activitatile consacrate au fost si ele pastrate: X – Functional, TRX, Cross – X, X – Combat, Zumba sau Pilates.

Pentru a intari conceptul de ”Vox Wellbeing”’, se vor implementa, la ora pranzului, sesiuni de office yoga la care pot participa atat angajatii / chiriasii Vox, cat si persoane din exterior. Vestiarele fiind dotate cu sauna, clientii Nextfit se pot bucura de relaxare completa dupa fiecare antrenament.

Ca un element de noutate, operatorul de fitness a optat pentru gama Unity Mini, care ofera indrumare totala si monitorizare automata a tuturor antrenamentelor. Utilizatorul va avea la dispozitie, la nivel digital, propriul sau antrenor. Isi poti stabili antrenamentele si obiectivele, doar cu ajutorul smartphone-ului si a aparatelor Unity Mini. Aceste aparate au Bluetooth, QR code si simplifica antrenamentele, oferind utilizatorului o experienta formidabila.

Aditional inaugurarii clubului de fitness si in completarea conceptului Vox Wellbeing, in cadrul cladirii Vox Technology Park se pun la dispozitia angajatilor si clientilor externi servicii de infrumusetare, in cadrul Breathless House.

VIDEO: George Stefanita

***

Vox Technology Park s-a realizat in urma unei investitii de peste 30 milioane de euro si ofera facilitati unice, precum posibilitatea identificarii biometrice printr-o aplicatie care genereaza o cheie de acces de tip QR code in urma recunoasterii faciale sau a amprentei, dar si avantaje competitive pentru angajati, ca spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, spatii comerciale si de servicii. Proiectul a obtinut si certificarea verde finala BREEAM cu ratingul Excellent si un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obtinut de catre un proiect imobiliar din Romania.

Vox Property Group a demarat si constructia proiectului rezidential Vox Vertical Village, amplasat in imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezinta primul concept de ”oras pe verticala” dezvoltat pe plan local, urmand a fi livrat pe piata la inceputul anului 2020 in urma unei investitii de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori si arbusti vor fi amplasati atat pe terasele private cat si in spatiul comun interior.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...