Noutati :

Cel mai mare targ de job-uri, aproape de start. La Universitatea Politehnica Timisoara incep Zilele Carierei

16 octombrie, 2017 - 07:09 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Se apropie cea de a XI-a editie a Zilelor Carierei, cel mai mare targ universitar de joburi din Romania. Peste 50 de companii si-au anuntat deja prezenta la eveniment si promit participantilor nenumarate oferte de practica, internship-uri si posibilitati de angajare.

La editia organizata in perioada 25-26 octombrie a.c., pe langa traditionalele prezentari de firme, workshop-uri si sesiuni de training, Universitatea Politehnica Timisoara, prin Departamentul de Relatii Internationale, va prezinta oportunitatile oferite de colaborarile desfasurate prin noul program Erasmus+ KA107 cu 4 mari universitati din Republica Serbia (Universitatea din Novi Sad, Universitatea din Belgrad, Universitatea din Kragujevac si Universitatea din Nis), ca parte a evenimentului „Zilele cooperarii UPT – Republica Serbia”, desfasurat intre 18 si 27 octombrie 2017.

„Participarea la Zilele Carierei a invitatilor din Republica Serbia este o noutate si o oportunitate prin care dorim sa atragem atat interesul studentilor cat si al spatiului economic timisorean pentru viitoare colaborari. Multumim pe aceasta cale tuturor celor care au sprijinit dezvoltarea continua a Zilelor Carierei, proiect de succes ajuns la a XI-a editie. Totodata, doresc sa precizez ca Zilele Carierei nu ar insemna ceea ce inseamna astazi pentru comunitatea timisoreana fara sprijinul presei care a aratat disponibilitate si interes inca de la prima editie”, a mentionat Florin Bodin, Directorul Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera al UPT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...