Cel mai mare eveniment de fitness din Timisoara, pus la cale de antrenori profesionisti si campioni. Invitatie la miscare in Parcul Craciunului

TIMISOARA. Timisorenii de toate varstele sunt asteptati la mijlocul saptamanii viitoare in Parcul Craciunului de la Padurea Verde, la cel mai mare eveniment de fitness din Timisoara.

Reprezentantii celor mai cunoscute sali de profil din Timisoara isi unesc fortele pentru un moment inedit.
Antrenori profesionisti vor sustine impreuna o clasa de sport, fiecare punand accentul pe dinamica, agilitate si coordonare.

Evenimentul este organizat de Master Trainerul de fitness Alex Miu, in colaborare cu Legend, si este sustinut de Consiliul Judetean Timis.

Singura cale prin care putem evolua este cea a competitiei oneste, a dezvoltarii capacitatii de intelegere si a respectului pentru cei din bransa nostra si nu numai. Prin acest eveniment imi doresc sa subliniez aspectul principal al sportului. Acela de fair-play. Oamenii alesi de mine sunt cei care au inteles ca potentialul trebuie sa fie mereu in concordanta cu asteptarile lor, iar munca lor din ultimii ani a fost remarcabila” spune master trainerul-ul Alex Miu.

Evenimentul este organizat in 15 decembrie, de la ora 18.00, iar printre antrenori se numara si campionul IBA Intercontinental la box, Flaviu Biea, dar si campionul Romaniei la rugby, Andrei Radoi.

Iata lista completa a celor alaturi de care vor face miscare timisorenii in Parcul Craciunului!

Natalia Tetileanu – Iguana Fitness
Moldovan Mircea – Continental Fitness and Spa
Paul Sincu – Gym One
Flavia Ionila – Banu Sport
Tira Marius – Aqua Arena
Yugo Slav – Legend
Sorin Obersterscu – Dharma Project/ Legend
Bara Alexandra – Friends Arena
Brinzan Alina – Beauty Center
Radoi Andrei – Team Ra2 / Smartfit
Bonte Ovidiu – Obstacle Runners Timisoara
Biea Flavius- Biea Boxing Gym
Aspru Anda- Daf Junior Sport

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...