Noutati :

Cel mai dulce targ al verii, la Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului de la Timisoara. Intrarea e libera

20 iulie, 2022 - 07:05 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, Filiala Timis, in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ‘Regele Mihai I al Romaniei’ organizeaza la finalul saptamanii viitoare Targul Mierii.

CITESTE SI: Camioane trase pe dreapta de canicula in Timis. Restrictii pe drumurile judetene 

Acest eveniment se doreste a fi o oportunitate pentru toti consumatorii produselor apicole din Timisoara si imprejurimi cat si pentru apicultori, prin promovarea produselor apicole din stupina proprie.
Vizitatorii targului vor gasi diferite sortimente din acest minunat dar al naturii, de la miere de salcam, poliflora, tei, mana, rapita si zeci de alte produse apicole: faguri cu miere, miere cu nuci, cu scortişoara sau cu catina, siropuri cu miere, polen, propolis etc.

In cadrul targului va fi amenajat un stand de degustare a diferitelor sortimente de miere, cat si o tombola cu produse apicole. Pe parcursul targului vor fi organizate si competitii pe diverse teme: cel mai frumos stand, cel mai interesant produs, cea mai frumoasa eticheta si altele.

Targul Mierii aduna cei mai priceputi apicultori din judetul Timis si vecinatate, dar si firme specializate (distribuitori locali) în domeniul produselor apicole.
De asemenea cu ocazia Targului Mierii, de la ora 10.30, va avea loc deschiderea sectiunii de comunicari, unde vor fii sustinute Conferinte pe teme de apiterapie si produse apicole sustinute de: Dr. Roxana SPULBER de la I.C.D.A. Bucuresti. Iar pe patologie apicola Prof. Univ. Dr. Narcisa MEDERLE de la USAMVBT.

Programul sesiunilor stiintifice – 28-29 IULIE 2022

10.30-11.30 – Sesiunea 1
– Dr. Roxana SPULBER – I.C.D.A. Bucuresti
Apiterapia sau cum sa folosim produsele stupului pentru sanatate

11.30-12.30 – Sesiunea 2
– Prof. Univ. Dr. Narcisa MEDERLE de la USAMVBT
Patologie apicolaInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...