Opinia Timisoarei

Cel mai bun site de seriale si alte 41 de site-uri care difuzeaza ilegal filme ar putea fi inchise. Vezi lista!

VPlay si alte cateva zeci de site-uri care difuzeaza filme ar putea fi inchise, dupa ce CNA a decis sa sesizeze Politia. Potrivit Consiliului National al Audiovizualului, acestea difuzeaza seriale fara sa respecte legislatia audiovizualului si fara sa detina drepturile pentru continutul transmis.

CNA a primit la randu-i o sesizare de la Pro Tv, care a semnalat existenta acestor site-uri. Legea prevede ca pana in 3 septembrie 2012, toti furnizorii de servicii media audiovizuale la cerere din Romania aveau obligatia sa completeze si sa transmita la CNA o cerere de notificare. Nerealizarea notificarii in termenul respectiv determina incetarea dreptului de a furniza servicii.

„Furnizorii serviciilor media la cerere au obligatia de a notifica CNA cu privire la aceasta activitate. Pana la aceasta data au fost notificate (la CNA, n.r.) opt astfel de servicii. Pro TV ne-a informat insa cu privire la desfasurarea ilegala a unor asemenea servicii pe internet, care incalca drepturile de autor pe care le detine. CNA va sesiza Politia in vederea identificarii responsabililor de site si a clarificarii raspunderii legale”, a spus Rasvan Popescu, presedintele CNA, dupa luarea deciziei.

Iata care sunt site-urile: xfilmeonline.net, filmepeales.com, filmedecomedie.info, filmeonlinefree.ro, filme-noi-online.com, filmesubtitrateonline.net, filme-free.ro, cinemo.ro, 990.ro, divxonline.bz, filmehd.net, filme-online-gratis.com, filmulde10.com, filmesubtitrate.info, filmesubtitrateonline.net, filme-subtitrate.org, filme-subtitrate.info, filme.online-pe.net, filme-online-subtitrate.eu, filme.online-pe.net, filme-subtitrate.ro, hdfilmeonline.info, filme-2012.com, opticmovie.com, cinemaxx.ro, 1filme.ro, filmeonline3d.ro, filmeonlinetari.com, filmehd-online.net, filmeonlinehd.biz, seriale-filme.info, serialedetop.com, serialul.net, filmeonline.org, filmemisto.com, superfilme.net, vplay.ro, serialepenet.ro, tvpug.com, neededspark.blogspot.ro, deseneanimateonline.info, freshon.tv.

Exit mobile version