Noutati :

Cel mai bun site de seriale si alte 41 de site-uri care difuzeaza ilegal filme ar putea fi inchise. Vezi lista!

1 noiembrie, 2012 - 10:31 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
3

VPlay si alte cateva zeci de site-uri care difuzeaza filme ar putea fi inchise, dupa ce CNA a decis sa sesizeze Politia. Potrivit Consiliului National al Audiovizualului, acestea difuzeaza seriale fara sa respecte legislatia audiovizualului si fara sa detina drepturile pentru continutul transmis.

CNA a primit la randu-i o sesizare de la Pro Tv, care a semnalat existenta acestor site-uri. Legea prevede ca pana in 3 septembrie 2012, toti furnizorii de servicii media audiovizuale la cerere din Romania aveau obligatia sa completeze si sa transmita la CNA o cerere de notificare. Nerealizarea notificarii in termenul respectiv determina incetarea dreptului de a furniza servicii.

„Furnizorii serviciilor media la cerere au obligatia de a notifica CNA cu privire la aceasta activitate. Pana la aceasta data au fost notificate (la CNA, n.r.) opt astfel de servicii. Pro TV ne-a informat insa cu privire la desfasurarea ilegala a unor asemenea servicii pe internet, care incalca drepturile de autor pe care le detine. CNA va sesiza Politia in vederea identificarii responsabililor de site si a clarificarii raspunderii legale”, a spus Rasvan Popescu, presedintele CNA, dupa luarea deciziei.

Iata care sunt site-urile: xfilmeonline.net, filmepeales.com, filmedecomedie.info, filmeonlinefree.ro, filme-noi-online.com, filmesubtitrateonline.net, filme-free.ro, cinemo.ro, 990.ro, divxonline.bz, filmehd.net, filme-online-gratis.com, filmulde10.com, filmesubtitrate.info, filmesubtitrateonline.net, filme-subtitrate.org, filme-subtitrate.info, filme.online-pe.net, filme-online-subtitrate.eu, filme.online-pe.net, filme-subtitrate.ro, hdfilmeonline.info, filme-2012.com, opticmovie.com, cinemaxx.ro, 1filme.ro, filmeonline3d.ro, filmeonlinetari.com, filmehd-online.net, filmeonlinehd.biz, seriale-filme.info, serialedetop.com, serialul.net, filmeonline.org, filmemisto.com, superfilme.net, vplay.ro, serialepenet.ro, tvpug.com, neededspark.blogspot.ro, deseneanimateonline.info, freshon.tv.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Sa inteleg ca nu au vanzari pe Voyo ?, ce looseri. Ar trebui sa faca plagere si la siturile de torrente.

  2. Mda. Ca sa le inchida (oricum nu o pot face fara o hotarare judecatoreasca) ar trebui sa site-urile sa fie gazduite in Romania. Niste penibili cu ideile asta. Iar despre voyo.ro…well, o penibilitate de site. Le doresc faliment placut. Mai discutam cand vor avea o oferta serioada in program nu penibilitatile alea de seriale romanesti.

  3. http://filme5.net/