Noutati :

Cei mai priceputi medici ginecologi din Europa isi dau intalnire la Timisoara. Vezi care este motivul

12 mai, 2015 - 09:50 AM
Autor: Magda Mihalache      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Medici ginecologi renumiti din Europa vin la Timisoara. Motivul reunirii lor este o conferinta medicala in domeniul chirurgiei ginecologice si medicinei fetale in cadrul careia vor fi prezentate noutati rezultate in urma unor cercetari stiintifice si modul in care acestea influenteaza practica medicala, dar si informatii legate de sansele profesionale si sociale ale medicilor tineri din Romania.

Evenimentul va avea loc in perioada 15-17 mai 2015, iar in programul conferintei Concepte Moderne in Ginecologie si Medicina Fetala vor fi cuprinse prezentarile unora dintre cei mai importanti specialisti in domeniu din Franta, Germania, Anglia si Romania.

“Ne-am propus sa promovam medicina moderna in tara si, totodata, sa propunem solutii pentru facilitarea accesului la medicina moderna pentru pacientul roman. E important ca la nivel de breasla sa abordam o medicina moderna, bazata pe dovezi stiintifice, conform standardelor europene de practica medicala in chirurgia ginecologica si medicina fetala. Avem sansa sa beneficiem de sprijinul diasporei medicale pentru aceasta conferinta. Specialisti de top din Franta, Germania si Anglia vor prezenta rezultatele unor cercetari stiintifice importante pentru modul in care acestea influenteaza standardele medicale si practica medicala. Incercam ca prin intermediul acestui eveniment sa cream o punte de legatura intre generatia tanara de medici din tara si diaspora medicala”, a spus dr. Voicu Simedrea, medic primar obstetrica ginecologie, cunoscut la nivel national pentru interventiile chirurgicale ginecologice realizate in premiera nationala si locala.

foto comunicat

Ziua de 15 mai va fi dedicata chirurgiei ginecologice de performanta si va avea 4 sesiuni tematice: chirurgie live, endometrioza, oncologie, uroginecologie si o sesiune speciala: „Tinerii nostri incotro?” – in cadrul careia se vor dezbate perspectivele tanarului rezident roman.

Fiecare sesiune va avea ca protagonisti personalitati medicale din strainatate, de nationalitate romana, si un performer in domeniul respectiv din tara.

Zilele de 16-17 mai vor fi dedicate medicinei fetale cu scopul de a recapitula investigatiile biologice materne si, mai ales, a examinarilor ecografice fetale la sfarsitul primului trimestru al sarcinii.

Mai multe informatii gasiti aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...