Noutati :

Cei mai mici elevi de la Lenau, din Timisoara, au invatat de ce este important sa fie atenti atunci cand intra pe internet

16 mai, 2015 - 12:04 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Elevii de la una din clasele de-a I-a de la Liceul ”Nikolaus Lenau” din Timisoara au invatat, direct de la sursa, de ce este nevoie sa fie extrem de atenti atunci cand intra pe internet. Ei au facut o vizita Directiei Regionale de Administrare si Reglementare in Comunicatii cu ocazia Zilei Internationale a Telecomunicatiilor.

Copiii au fost foarte de atenti si au apreciat mult felul in care au fost prezentate informatiile, acesta fiind pentru ei si un prilej de a intelege cat mai mult si cat mai corect dintr-o tehnologie pe care deja incep s-o foloseasca, la o varsta la care adultii de azi erau doar consumatori de desene animate″ a declarat Viorel Bota, director al DRT.

ziua-telecomunicatiilor1

Anul acesta, pe 17 mai, se aniverseaza 150 de ani de existenta a Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor, din care fac parte 193 de state, printre care se numara si Romania.

La nivel global sunt utilizate aproape 7 miliarde de cartele SIM de telefonie mobila, in timp ce aproape 3 miliarde de oameni acceseaza internetul, conform statisticilor Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor.

In Romania sunt utilizate mai mult de 16 milioane de conexiuni la internet de banda larga – ale caror viteze propulseaza tara noastra in top 10 mondial, precum si 22,9 milioane de cartele SIM de telefonie mobila, in timp ce aproape 7 milioane de gospodarii au acces la servicii de retransmisie TV contra cost, potrivit celor mai recente date statistice publicate de ANCOM.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...