Cei mai iubiti cantareti de muzica populara din Banat se aduna intr-un super concert!

TIMISOARA. Interpreti de top de muzica populara din Banat vor canta la cea de-a doua editie a Festivalului International de Folclor ”Joc si cantec la izvoare”, care va avea loc in acest sfarsit de saptamana, la Buzias.

Festivalul va incepe sambata, 27 iunie, de la ora 18.00 si va fi prezentat de Camelia Roata. In prima zi a festivalului vor urca pe scena nume importante ale folclorului banatean. Este vorba de Ramona Iliesi Dragan, Cornelia Lupulescu, Liliana Savu Badea, Ramona Torzan Gombos, Carmen Ienci, Raluca Stanca, Oana Stanca, Sebastian Ramneantu, Roxana Chirita si Daliana Tatar.

Duminica, 28 iunie, in cea de-a doua zi a festivalului, petrecerea va incepe de la ora 16.00 si va fi prezentata de Daniela Bacila. Vor urca pe scena Nicoleta Voica, Liliana Laichici, Dumitru Stoicanescu, Maria Didraga, Adrian Stanca, Carmen Popovici Dumbrava, Florin Boita, Codruta Magurean, Dana Gruiescu si Nelu Blidariu.

La acest festival vor participa si mai multe ansambluri folclorice nationale. Printre acestea: Purtata Avrigului din Sibiu, Florile Muresului – Vladimirescu din Arad, Izvorasul din Buzias, ansamblul Vermesana si
ansamblul Boldureanca. Mai mult, vor fi prezente si o serie de ansambluri folclorice din Serbia si Polonia.

Festivalul International de Folclor „Joc si cantec la izvoare” este organizat de Primaria Orasului Buzias impreuna cu Casa de Cultura Buzias si Consiliul Judetean Timis.

Locatia este una binecunoscuta de timiseni: Parcul Dendrologic Buzias unde nu vor lipsi nici bucatele traditionale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...