Cei mai indragiti cantareti de muzica populara, intr-un spectacol extraordinar, la Timisoara. De unde primesti invitatie?

TIMISOARA. Unii dintre cei mai indragiti solisti de muzica populara vor urca pe scena Teatrului National din Timisoara in cadrul unui spectacol de exceptie al Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis.

Evenimentul va avea lor marti, 15 decembrie, de la ora 19.00, iar intrarea se face pe baza de invitatie. Invitatiile se procura de la Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis de pe stada E. Ungureanu, nr. 1, sala 19, incepand de joi 10 decembrie, intre orele 10-15.

In cadrul spectacolului ”La zile de sarbatoare” vor urca pe scena artisti ai Ansamblului Profesionist ”Banatul” si invitatii: Dinu Iancu Salajanu, Adrian Stanca, Ramona Vita, Nicu Novac, Mihaela Petrovici, Dumitru Teleaga, Iasmina Iova si Daniel Scorobete.

Vor mai evolua, in spectacol, Formatia de Tineret a Ansamblului Profesionist „Banatul”, Grupul de Colindatori al Scolii de Arte Timisoara si Formatia de Dansuri a Centrului de Cultura si Arta al Judetului Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Da, asta daca mai sunt bilete, pentru oamenii de rand la prima ora in prima zi cand se pot procura biletele.