Cei mai frumosi catei si-au dat intalnire la Timisoara

TIMISOARA. Vesti bune pentru iubitorii de catei si nu numai. Doua expozitii canine de specialitate vor avea loc in 9 si 10 mai la Timisoara. Ele vor fi organizate de Asociatia Chinologica Romana a Judetului Timis, dar inca nu a fost stabilit locul unde se vor desfasura.

Daca proprietarii cateilor isi inscriu patrupedele pana la data de 14 aprilie, acestia vor beneficia de tarife reduse.

In 9 mai, rasele American Staffordshire Terrier, Ciobanescul Caucazian, Ciobanescul De Asia Centrala, Tchiorny Terrier (Russky Tchiorny Terrier, Kavkazskaia Ovtcharka, Sredneasiatskaia Ovtcharka), Teckel, Boxer, pot dobandi titlurile CAC necesare eliberarii diplomei de Campion Romania, prin participarea la expozitiile de club organizate in aceasta zi.

Foarte important de stiut este ca sunt admisi doar cainii ce poseda certificat de origine (pedigree) recunoscut de catre Federatia Canina Internationala.

Inscrierile se pot face online, se pot trimite prin posta, fax sau e-mail. De asemenea, cei care trimit formularul de inscriere online, vor primi o confirmare in 48 de ore. Pentru ca inscrierea sa fie completa, proprietarii cateilor trebuie sa scoata din buzunar si o taxa de participare.

In expozitie, vor intra doar acei caini care au documente valabile ce dovedesc efecuarea vaccinarilor.

Cei interesati pot afla mai multe informatii de pe site-ul aici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.