Noutati :

Cei mai buni sportivi ai orasului vor fi premiati la Gala sportului timisorean! Primaria aloca 80.000 de lei

23 noiembrie, 2011 - 01:28 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Cei mai buni sportivi ai Timisoarei si antrenorii lor vor fi premiati si anul acesta de primarie, cu daruri in bani, trofee sau diplome. Doar 80.000 de lei vor fi folositi din bugetul local pentru Gala sportului timisorean.

Vor fi nominalizati si premiati atat sportivii de la disciplinele individuale olimpice si neolimpice, cat si cei de la echipele de jocuri sportive, precum si cei mai buni antrenori, cei care i-au pregatit de-a lungul anului care tocmai se incheie pe sportivii nominalizati. Tot in cadrul Galei sportului timisorean vom afla si care sunt cluburile sportive de top ale Timisoarei.

„Consideram ca onorarea de catre Municipiul Timisoara in cadrul unei gale, a sportivilor si antrenorilor, care au contribuit prin performantele sportive obtinute la promovarea imaginii orasului Timisoara in plan international si national, va reprezenta un eveniment de mare impact si va stimula activitatea sportiva din cluburi, respectiv va pune in valoare contributia financiara alocata structurilor sportive de la bugetul local pentru derularea calendarelor competitionale”, sustin reprezentantii Primariei Timisoara.

Banii necesari pentru gala, 80.000 de lei, vor fi luati din Capitolul „Cultura, recreere si religie” din bugetul Timisoarei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...