Noutati :

Cei mai buni oameni de afaceri din Timis, premiati la Topul Firmelor. Cand are loc Gala Excelentei in Afaceri

19 octombrie, 2017 - 03:44 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Cel mai important eveniment economic din vestul tarii are loc, si anul acesta, sub patronajul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Cea de-a XXIV-a editie a Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din judetul Timis, aduce impreuna peste 800 de participanti, reprezentanti de marca ai mediului de afaceri, ai administratiei publice si serviciilor deconcentrate din regiunea de vest a tarii.

Laureatii editiei de anul acesta au fost stabiliti conform unei metodologii ce se aplica la nivel national, clasamentul reunind peste 8.500 de firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un total de aproape 29.000 de firme care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut.

„Editia de anul acesta sta sub semnul ‘Timisoara, orasul premierelor’, caci realizarile Timisoareni si-au lasat amprenta si asupra Camerei de Comert, , Industrie si Agricultura Timis, marcandu-i destinul si viitorul. La aceasta editie a Topului Firmelor vom lansa editia personalizata a cartii ‘CCIA Timis sub semnul premierelor’, care va fi oferita firmelor distinse cu trofeul de Excelenta. De asemenea, anul acesta avem premii valoroase, in sensul ca trofeele sunt realizate din cristal, iar diplomele redau o parte din lucrarea „Origini”, a doamnei Lelia Floare Brinda. Iar o parte dintre firme vor primi, sub acelasi semn al premierelor, distinctii speciale, trofee de Excelenta in Afaceri, pentru realizarile de exceptie”, transmit reprezentantii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Sub acelasi semn al premierelor, CCIA Timis acorda premii speciale, pentru realizari de exceptie si mai multe firme din Timis vor primi Trofee de Excelenta in Afaceri. Aflat la cea de-a treia editie, Trofeul de Excelenta pentru Cultura va fi atribuit Teatrului National „Mihai Eminescu” Timisoara, un teatru emergent, profund racordat la public si asumat in spatiul civic si social al orasului.

Iar in premiera in istoria CCIAT, anul acesta se va acorda si Trofeul de Excelenta pentru Sport. Timisoara este si orasul in care rugby-ul a renascut ca fenomen sportiv si social deopotriva. Trofeul de Excelenta pentru Sport se acorda Clubului de Rugby TIMISOARA SARACENS, castigator al Trofeului National Superliga CEC BANK 2016/2017, pentru palmaresul impresionant, pentru titlurile si trofeele castigate in competitiile interne si internationale.

In semn de apreciere a investirii in Timișoara, anul acesta, a Consulului General al Serbiei si a Consulului Germaniei cat si a deschiderii la Timisoara a Consulatului Onorific al Macedoniei si Consulatului Onorific al Mexicului, pentru a-i prezenta pe diplomatii recent investiti comunitatii de business.

Un alt premiu special, „Stafeta generatiilor – Cheia succesului”, va fi inmanat unei binecunoscute firme care aniverseaza 25 de ani de existenta pe piata timiseana, timp in care a creat cateva branduri de mare succes.

Premiile vor fi inmanate de conducerea CCIAT, oficiali ai administratiei publice locale si regionale, reprezentanti ai corpului diplomatic, personalitati ale mediului universitar, oameni de arta si cultura.

Topul Firmelor reunește anual peste 800 de participanti, reprezentanti de marca ai mediului de afaceri, administratia publica, institutii si servicii deconcentrate din teritoriu, magistrati, oficiali ai misiunilor diplomatice in Romania, universitati, institutii de cultura, asociatii de afaceri, camere de comert din tara si strainatate, colaboratori si parteneri ai CCIA Timis.

Participantii la Topul Firmelor din Judetul Timis se vor bucura si de momente artistice de exceptie. Invitatul special in concert extraordinar este Mircea BANICIU, alaturi de trupa PASAREA COLIBRI. Intermezzo-uri oferite de Corul Operei Romane Timisoara, Clubul de dans sportiv Magnum si Madalin LUCA, un ‘altfel’ de naist.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce articol slab! Adica titul intreaba cand se tine, iar in articol nu se specifica data.
    Entry level….