Noutati :

Cei mai buni instalatori, premiati la Timisoara, la concursul organizat de Aquatim. Foto

5 octombrie, 2017 - 03:44 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. A treia editie a concursului profesional Stan Vidrighin, dedicat instalatorilor, a avut loc astazi, la Timisoara, la statia de epurare a orasului.

12 echipe a cate doi instalatori, salariati ai mai multor companii de apa din Romania, au luat startul competitiei azi dimineata, pe o platforma special amenajata la statia de epurare. Probele de concurs au constat in executia unui bransament intr-o conducta sub presiune, a unui racord de canalizare si inspectia video a conductei. Ultima proba este o noutate introdusa la aceasta editie, folosita in practica reala la depistarea bransamentelor ilegale.

Viteza, dar si calitatea executiei au fost punctate de juriul format din teoreticieni si practicieni ai domeniului apei: prof. univ. dr. ing. Ion Mirel, conf. dr. ing. Constantin Florescu, Nicolae Pacurar , Marius Pop si Madalin Piescu .

Castigatorii editiei 2017 a concursului Stan Vidrighin au fost: locul I – Aqua Caras, locul II – Compania de Apa Arad, locul III – Compania de apa Somes (Cluj).

Materialele necesare desfasurarii competitiei, diplomele si premiile destinate castigatorilor si participantilor au fost puse la dispozitie de sponsorii acestei editii.

Concursul, parte a evenimentului Eco-Impuls, organizat de societatea Aquatim, Fundatia Aquademica si Universitatea Politehnica Timisoara, a castigat tot mai multa popularitate in randul angajatilor companiilor de apa, cu responsabilitati in mentenanta retelelor de apa si canalizare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...