Noutati :

Cei mai buni instalatori ai anului premiati la Timisoara! GALERIE FOTO!

30 septembrie, 2016 - 02:38 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. A doua editie a concursului de meserii „Stan Vidrighin”, dedicat instalatorilor a avut loc, la Timisoara, pe o platforma amenajata in cadrul statiei de epurare a orasului.

Au participat opt echipe de la companii de apa din Romania, formate fiecare din cate doi instalatori. Concurentii au avut de executat un bransament intr-o conducta sub presiune si un racord de canalizare, toate intr-un timp record, dar si la calitatea ceruta de normele din domeniu, juriul urmarind ca ansamblul sa fie etans si functional.

Pe locul intai s-au clasat reprezentantii Companiei de apa Somes, urmati de echipele de la Aquatim si Compania Apa Brasov. Juriul a fost format din teoreticieni si practicieni ai domeniului apei: prof. univ. dr. Anton Anton (presedinte), prof. univ. dr. Ion Mirel, Gheorghe Stinean (Aquatim), Nicolae Pacurar (HTI), Dan Maier (Ridgid), Daniel Nicolae (Hawle) si Marius Pop (Funke).

Materialele necesare desfasurarii competitiei, diplomele si premiile destinate castigatorilor si participantilor au fost puse la dispozitie de sponsorii acestei editii, firmele Hawle si HTI. Competitia a fost unul din punctele de atractie de pe agenda Conferintei internationale Eco-impuls, organizata la Timisoara de Fundatia Aquademica, Asociatia Romana a Apei – Comitetul Teritorial Vest, Aquatim si Universitatea Politehnica din Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...