Noutati :

Cei mai buni elevi si profesorii lor din Timisoara au primit traditionalele premii PRO JUVENTUTE

11 decembrie, 2012 - 04:53 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. 72 de elevi si 82 de profesori au primit, din partea Consiliului Judetean Timis, premiile PRO JUVENTUTE, o recunoastere a muncii pe care au depus-o atat elevii, cat si dascalii lor.

Consiliul Judetean Timis a acordat, marti, traditionalele premii PRO JUVENTUTE atat elevilor cu rezultate bune la invatatura, cat si profesorilor lor. Festivitatea de premiere a avut loc in Sala Multifunctionala a CJ Timis, iar suma totala alocata elevilor a fost de 14.760 de lei, in timp ce profesorii au primit, in total, 13.405 lei.

Premiile au fost atribuite de Consiliul Judetean Timis in baza informatiilor furnizate de Inspectoratul Scolar al Judetului Timis. S-a tinut cont de participarea la olimpiade si concursuri nationale.

VEZI AICI LISTA COMPLETA  A PREMIANTILOR!

FOTO: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...