Noutati :

Cei mai buni elevi din Timis, asteptati sa se inscrie la Centrul de Excelenta

2 octombrie, 2017 - 11:45 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Se cauta cei mai buni elevi din Timis, pentru a fi inscrisi la Centrul Judetean de Excelenta.

CITESTE SI: Echipaj al Ambulantei, snopit in bataie de niste romi chiar in salvare, intr-o localitate din Banat 

Cei care vor sa se pregateasca pentru nivel de performanta se pot inscrie la cercurile de Limba Romana, Limbi clasice si literatura universala, Matematica, Engleza, Franceza, Chimie, Astronomie, Biologie, Istorie, Geografie, Stiinte socio-umane, Religie Ortodoxa, Religie Catolica, Arte vizuale, Muzica – instrumente, C oregrafie, Teatru, Informatica sau Educatie Tehnologica.

Inscrierea elevilor pentru selectie se poate face online, pe site-ul cjextm.ro, unde se completeaza formularul de insciere pentru selectie. Apoi, se incarca pe adresa de e-mail [email protected] diplomele candidatilor in format scanat pdf si copii ale actelor de identitate ale elevilor si parintior.

CITESTE SI: Se circula pe 3 benzi pe una dintre cele mai aglomerate strazi din Timisoara. I se pun si ochi de pisica. Video 

Elevii au si varianta de a se inscrie direct la secretariatul CJEXTM, din incinta fostei scoli generale 28, intre orele 12 si 16. Aici se va completa Cererea de inscriere pentru selectie si se vor depune copii xerox ale diplomelor candidatului, relevante pentru disciplina aleasa , si copii ale actelor de identitate ale elevului si parintelui.

Inscrierea elevilor se va face intre 2 si 12 octombrie. In 13 octombrie va avea loc evaluarea candidaturilor si selectia elevilor. Apoi, in 14 octombrie va avea loc testul de selectie la Matematica, pentru clasa a V-a. In 21 octombrie vor fi testati elevii de clasa a V-a inscrisi pentru cercul de Limba Romana.

Evaluarea si selectia elevilor se face pe baza documentelor incarcate pe email/depuse la dosar/ de catre candidati si/sau pe baza testului de selectie. Diplomele sau premiile elevilor se iau in considerare doar pentru ultimii doi ani scolari: 2015 – 2016, 2016 – 2017. Iar procedura completa de selectie se poate consulta pe site-ul cjextm.ro.

CITESTE SI: Alergicii din Timisoara vor primi alerte pe telefon, cand in zona este polen de ambrozie

Lista candidaților acceptati se publica pe site-ul ISJ Timis, site-ul CJEXTM si se afiseaza la sediile celor doua entitati, in 24 octombrie 2017.

Informatii suplimentare: tel. secretariat: 0736 632 481, tel. director: 0722 885 378, e-mail – [email protected], site: www.cjextm.ro ; adresa secretariat: Str. Cornelia Salceanu nr 11 (fosta scoala generala nr.28).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...