Noutati :

Cei mai buni angajatori din domeniul medical vin la Timisoara. Vor fi prezentate oferte de joburi in mai multe tari europene

14 martie, 2011 - 12:47 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Stomatologi, farmacisti, medici de orice grad, personal administrativ sunt asteptati la cel mai mare targ de joburi in domeniul medical, eveniment care are loc la Timisoara in zilele de 26 si 27 martie, la Universitatea de Medicina, la Clubul Hyperion.

Expozantii la targul „Cariere in alb” sunt profesionisti atat din Romania, cat si din tari precum: Germania, Anglia, Elvetia, Franta, Suedia, Norvegia. Vizitatorii vor putea cunoaste in detaliu ofertele de joburi medicale si pachete salariale, vor putea discuta cu angajatorii si vor cunoaste toate oportunitatile necesare dezvoltarii carierei medicale. Specialistii in domeniu spun ca se estimeaza o crestere de inca 3 milioane de locuri de munca pana in 2016 in sistemul sanitar european.

Pe lista ofertantilor de joburi se afla angajatori precum Med Reg,  P&P Conseil, Moving People, Impul Recruitment, MediClin, Orzea Sarl, OC Prod, MediCarrera, Medici fara Frontiere, Personal Vermittlung Steiner, IMS Recruitment, EGV Recruiting, Doc and Doc si multi altii. Intrarea la eveniment este gratuita!

Evenimentul se adreseaza medicilor de orice grad si specializare, farmacistilor si asistentilor de farmacie, medicilor dentisti, balneo-fizio-kinetoterapeutilor, asistentilor medicali, personalului medical auxiliar, personalului administrativ, studentilor in Medicina, Farmacie, Medicina Dentara, reprezentatilor medicali si oricui este interest in a-si dezvolta o cariera in domeniul medical.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...