Noutati :

Cea mai mare competitie de idei inovatoare, prietenoase cu mediul. Pot fi inscrise proiecte in intrecerea ClimateLaunchpad, organizata in parteneriat cu CCIAT

29 martie, 2022 - 07:07 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener oficial în România al EIT Climate-KIC, invită potențialii candidați să aplice cu idei inovatoare pentru un loc în marea finală a competiției globale ClimateLaunchpad, cea mai mare competiție de idei inovatoare “prietenoase cu mediu”.

Misiunea competiției este aceea de a dezvolta potențialul de tehnologii și soluții inovatoare și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice.

Climate Launchpad este un program european de pre-accelerare pentru idei inovatoare “prietenoase cu mediu”, cu o componentă de antreprenoriat, conceput pentru a susține inovațiile care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Cele mai bune idei vor fi selectate, iar echipele vor participa la un bootcamp intensiv susținut de lectori internaționali, în cadrul căruia vor avea posibilitatea de a-și valida ideea, vor urma sesiuni de instruire, coaching (tehnici de pitching, business canvas etc.), networking. Vor fi organizate, în mediul online, competiții naționale,finale regionale și Marea Finală Globală, în cadrul cărora ideile vor fi evaluate de către un juriu internațional format din experți în domeniu, ce ofera vizibilitate echipelor în fața viitorilor clienți și a potențialilor investitori.

Aplicația este deschisă, iar termenul limită este 19 Mai 2022.

Detalii despre posibilitatea de acces la program și înscrieri: www.climatelaunchpad.org

Infomații suplimentare se pot obține la telefon 0721 896 961, e-mail: [email protected], personă de contact: Cristina Bădulescu – coordonator Hub EIT Climate-KIC România/ CCIAT.

EIT Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa destinat prevenirii schimbărilor climatice, fiind compus din companii private dinamice, organizații academice de renume și instituții ale sectorului public. EIT Climate KIC a fost creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...