Cea mai mare bataie cu apa din Timisoara SE AMANA! Vezi cand a fost reprogramata!

TIMISOARA. Organizatorii celei de-a doua editii de anul acesta a bataii cu apa anunta schimbari. Marea balaceala nu va mai avea loc astazi, ci saptamana viitoare, in 10 iulie. Schimbarea a aparut din cauza unor probleme legate de aprobarea care era necesara pentru a organiza bataia cu apa.

Cu toate acestea, organizatorii anunta ca regulile de desfasurare ale evenimentului raman neschimbate. Astfel, copii mai mici de 10 ani care vor sa se distreze, trebuie sa vina insotiti la bataia cu apa, iar cei care vor avea pistoale cu apa trebuie sa aiba grija unde tintesc, ca sa nu accidenteze pe nimeni. Cei care raman fara apa, trebuie sa isi astepte randul pentru a-si umple din nou recipientele.

Bataia cu apa va avea loc vineri, 10 iulie, la ora 15, in Parcul Central.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pai nu au obtinut aprobare fiindca organizatorii erau ocupati sa se injure pe Facebook cu cei care nu sunt de acord sa fie dati afara din parc daca nu respecta regulile lor.