Cea mai frumoasa masina la Salonul de la Paris e nemteasca: noul CLS de la Mercedes-Benz, coupe-ul in patru usi!

Mercedes-Benz a lansat in Italia, la Florenta, cea mai frumoasa masina a sa. Noul CLS trebuie sa repete succesul predecesorului sau, care a inventat practic conceptul de “coupé cu patru usi”, scrie Business Magazin. Este cea mai frumoasa masina de serie prezenta la Salonul Auto de la Paris, o spune toata lumea, de la ziaristi la vizitatorii care au stat aliniati la coada la salon pentru a se putea urca cateva minute in superbul CLS. Toti spun acelasi lucru, toti au ramas fascinati de curajul lui Mercedes de a construi o masina atat de agresiva, dar totusi atat de eleganta, eco si scumpa. Frumusetea unei masini este o chestiune subiectiva. Exceptia de la regula o fac masinile care, prin felul in care arata, intorc absolut toate capetele. Si capteaza toata atentia. Daca exista o masina capabila de aceste performante, aceasta este Mercedes CLS. Designul exterior este magnific. Agresiv, foarte bine echilibrat, sport, elegant in partea din spate si, din nou, agresiv. CLS este impunator din orice unghi l-ai privi si, sincer, nu inteleg de ce mai exista disponibil un pachet AMG (realizat de compania de tuning oficiala a Mercedes). [nggallery id=91]

Mercedes-Benz a lansat in Italia, la Florenta, cea mai frumoasa masina a sa. Noul CLS trebuie sa repete succesul predecesorului sau, care a inventat practic conceptul de “coupé cu patru usi”, scrie Business Magazin.

Este cea mai frumoasa masina de serie prezenta la Salonul Auto de la Paris, o spune toata lumea, de la ziaristi la vizitatorii care au stat aliniati la coada la salon pentru a se putea urca cateva minute in superbul CLS.

Toti spun acelasi lucru, toti au ramas fascinati de curajul lui Mercedes de a construi o masina atat de agresiva, dar totusi atat de eleganta, eco si scumpa.

Frumusetea unei masini este o chestiune subiectiva. Exceptia de la regula o fac masinile care, prin felul in care arata, intorc absolut toate capetele. Si capteaza toata atentia. Daca exista o masina capabila de aceste performante, aceasta este Mercedes CLS.

Designul exterior este magnific. Agresiv, foarte bine echilibrat, sport, elegant in partea din spate si, din nou, agresiv. CLS este impunator din orice unghi l-ai privi si, sincer, nu inteleg de ce mai exista disponibil un pachet AMG (realizat de compania de tuning oficiala a Mercedes).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Foarte mișto