Noutati :

Cea mai dotata scoala din Timisoara se extinde cu bani europeni. Va avea sala multifunctionala si terase cu banci si verdeata. Cum va arata dupa modernizare. Foto

6 octombrie, 2020 - 01:43 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
5

TIMISOARA. Este scoala din Timisoara in care s-au investit cei mai multi bani, are dotari de invidiat, iar acum se va extinde cu fonduri europene.

Vorbim de Scoala Gimnaziala 30 din cartierul Soarelui, din Timisoara. Celor trei corpuri de cladire care o compun li se vor adauga alte 2, care vor adaposti o sala multifunctionala si inca 16 sali de clasa. Vor fi refacute spatiile verzi din incinta, se vor moderniza terasele circulabile de pe acoperisuri si se va monta un termosistem.

Primaria Timisoara si ADR Vest au semnat marti contractul de finantare pentru acest proiect care se va implementa cu fonduri europene, de aproximativ 5 milioane de euro.

Valoarea totala a investitiei este de 24,3 milioane lei, din care 23,8 milioane lei finantare nerambursabila, asigurata prin Regio – Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 10 – Imbunatatirea infrastructurii educationale.

Perioada de implementare a proiectului este de 32 de luni. Primaria Timisoara va trebui sa organizeze o licitatie si sa gaseasca un constructor care sa realizeze lucrarea.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Foarte bine, sa beneficieze si Cartierul Soarelui de bani europeni, caci in celelalte cartiere nu prea mai e nimic de facut, a avut Robu grija sa fie totul perfect.

  • In sfârșit vei avea de lins din belșug, numai să te inscrii din timp ca sunteți cam mulți !

 2. Bine ca a plecat Robu , poate se va afce ceva si in celelalte cartiere , chiar daca spune lumea ca nu se va face mare lucru cu Fritz , important este ca nu va face lucruri de 2 bani ca si robu , pret mare calitate proasta.

 3. Pai logic ca Gen 30 beneficiaza de cei mai multi bani europeni, consoarta (inca) primatului Timisoarei lucreaza acolo.
  Singurele scoli pentru care a cadadicsit microbu sa depuna proiecte pe fonduri europene sunt Gen 25, 30 si liceul Waldorf. Adica toate din Soarelui si Girocului.
  Multumim Lae ca te duci, cale batuta…

 4. Un mare rahat, bani aruncati pe constructii ce nu vor putea funcționa corect pentru învățămîntul anilor 2025-2030.
  Unde dracu sa mai extinzi intre blocuri o școală si asa extrem de aglomerată?
  Spatii verzi, care spatii verzi ? Acolo nu e pic de verdeață decît beton si tartan si bineinteles dale.