Noutati :

Cea mai cunoscuta replica a lumii, ‘A fi sau a nu fi? Aceasta este intrebarea’, rostita pe scena Teatrului National din Timisoara.

12 mai, 2016 - 09:45 AM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Spectacolul Hamlet, de W. Shakespeare, sub directia de scena a Adei Lupu Hausvater, a avut primele reprezentatii. Spectacolele, atat premiera cat si avanpremiera, marti si miercuri, s-au jucat sold-out. Urmeaza, luna viitoare, alte doua reprezentatii, pe 9 si 23 iunie.

Nationalul timisorean propune publicului un spectacol curajos, modern, racordat la prezentul romanesc prin traducerea „remix” a lui Peca Stefan si muzica trupei Subcarpati.

in distributia spectacolului ii regasim pe actorii Matei Chioariu, Ion Rizea, Claudia Ieremia, Doru Iosif, Victor Manovici,  Cristina König, Flavius Retea, Catalin Ursu, Bogdan Spiridon, Adrian Jivan, Florin Ruicu, Costel Tovarnitki, Raul Bastean, Benone Viziteu, Romeo Ioan, Claudiu Dogaru, Ionut Iova si Marius Lupoian, dar si pe fondatorul proiectului Subcarpati – Marius Andrei Alexe, precum si pe Valentin Popescu, cunoscut publicului ca Vali Umbra.

Scenografia este semnata de Iuliana Vilsan, unul din cei mai prolifici si premiati artisti vizuali ai noului val.

Ambele reprezentatii se joaca cu casa inchisa. Urmatoarele doua reprezentatii sunt programate joi, 9 iunie si joi, 23 iunie.

FOTO: Adrian Piclisan / TNTmInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...