Cea mai ciudata munca in folosul comunitatii: prinderea mustelor!

E greu de crezut ca o persoana poate petrece sapte zile pe saptamana urmarind si omorand muste. Acesta e „locul de munca” al unei femei de 80 de ani din China. Ruan Tang a petrecut ultimii 14 ani facand acest lucru in orasul Hangzhou, din estul Chine. Dupa pensionare, femeia marturiseste ca a vrut sa ajute cumva orasul in care traieste.

„Cautam sa fac ceva pentru a ajuta comunitatea si am observat cat de multe muste ii deranjau pe oameni in timpul verii. Am hotarat ca a omori muste este cea mai buna metoda prin care ma pot face utila”, spune Ruan Tang. Ziaristii locali sunt impresionati de efortul batranei si au scris articole in care ii lauda priceperea.

Se estimeaza ca ea reuseste sa omoare aproximativ 1.000 de muste zilnic, oamenii din cartierul respectiv apreciind-o foarte mult. Un vecin, Jian Hsiao, o considera chiar o „eroina”. Pensionara sustine ca pentru ea e o onoare sa se ocupe de mustele cartierului, iar efortul fizic depus o ajuta sa se mentina in forma.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.