Noutati :

Cea de-a 14-a editie a Cupei Smiley la tenis de masa va avea loc pe 11 august la Timisoara

6 august, 2012 - 12:32 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Dupa o perioada de peste 2 ani de cind in Timisoara nu s-au mai organizat turnee nationale, CLUB 11 Timisoara organizeaza Cupa Smiley, primul turneu national (de categorie A) din vestul tarii, in cadrul cadrul ligii AmaTuR Romania.

Din 2010  pina in prezent singurele turnee de tenis de masa din Timisoara au fost  turnee de tip B (turnee zonale si regionale), desfasurate in sala Club 11 Timisoara.

Circuitul AmaTuR Romania este alcatuit dintr-un lant de turnee de tenis de masa, impartite in trei categorii: turnee de categorie A (nationale), turnee de categorie B (turnee locale, zonale), organizate pe intreaga durata a anului, in mai multe localitati ale tarii si pe mai multe nivele de reprezentare – locale, zonale si nationale, incheindu-se cu un Turneu Final.

Se urmareste atragerea  iubitorilor tenisului de masa care doresc sa practice acest sport in mod organizat, la nivel local sau national, dar totodata acest circuit creeaza si posibilitatea intalnirii celor mai buni participanti amatori cu jucatori legitimati de nivel apropiat.
La turnee poate participa orice persoana legitimata sau nelegitimata, care are statut de jucator amator sau avansat.

La editia din acest an a turneului de la Timisoara si-au anuntat prezenta peste 100 de practicanti ai acestui sport din tara, fosti jucatori de performanta in ligile superioare, dar si sportivi din China, Germania si Ungaria.

Competitia se va desfasura in data de 11 august 2012, de la ora 10, in sala Mircea Albu – C.S.S. Bega Timisoara , din Calea Circumvalatiunii, si va avea doua sectiuni, Open si Amatori.

Inscrierile se pot face pana in data de 10.08.2012. Castigatorii vor primi cupe, medalii, diplome si materiale sportive.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...