Noutati :

Ce vor putea face pacientii din Timisoara si din judet, de la 1 iulie. Medicii de familie vor avea salarii mai mari

18 aprilie, 2018 - 12:36 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
1

TIMISOARA. Noutati legislative atat pentru pacienti, cat si pentru medicii de familie, anuntate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis.

CITESTE SI: Sute de mii de carduri de sanatate expira anul acesta. Ce se intampla cu asiguratii 

O noutate importanta pentru pacienti, adusa de contractul cadru din acest an, este cea referitoare la posibilitatea ridicarii retetei medicale de catre un bolnav, incepand cu data de 1iulie, din orice farmacie din tara aflata in contract cu sistemul asigurarilor sociale de sanatate, indiferent de localitatea unde a fost prescrisa reteta medicala.

In contract cu CJAS Timis sunt 422 medici de familie, din care 248 in Timisoara.

Totodata, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis anunta ca incepand cu luna aprilie, veniturile medicilor de familie din judet, cresc.

CITESTE SI: Sute de mii de carduri de sanatate expira anul acesta. Ce se intampla cu asiguratii 

Conform noului contract cadru de acordare de servicii medicale si a normelor metodologice de aplicare, medicina de familie primeste din aceasta luna bani in plus, prin cresterea valorii punctului minim garantat de la 4,8 lei la 5,8 lei per capita si de la 2,2 lei la 2,8 lei per serviciu”, a declarat Victor Dumitrascu, presedinte-director general CJAS Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Am decis să nu mai folosesc serviciile medicilor de familie și acum sunt un cumpărător de medicamente regulat https://www.bunafarmacie.ro/