Ce suma uriasa au strans din amenzi politistii, in doar o luna, in Timis, dupa Operatiunea Blocada

TIMISOARA. Actiune de proportii in intreg Timisul in luna august organizata de politisti, care au facut mii de ‘victime’ in randul soferilor indisciplinati si nu numai.

Operatiunea BLOCADA s-a desfasurat intre 5 si 31 august in judetele de la frontierele de vest si sud ale Romaniei.

Numai in Timis, politistii au dat sanctiuni in valoare de 1.300.000 de lei. Au constatat 272 de infractiuni si au aplicati aproape 6000 de contraventii.

226 dintre infractiuni au fost in flagrant, 15 oameni au fost retinuti, iar 6 arestati preventiv. Au fost descoperiti si 9 urmariti.

Politistii de la Rutiera au organizat aproape 700 de filtre si au verificat 2700 de masini.

Din cele aproape 6000 de amenzi, 4800 au fost aplicate pentru abateri rutiere, iar 1920 dintre ele au fost pentru nerespectarea limitelor de viteza.

226 de permise de conducere au fost saltate, iar 143 de certificate de inmatriculare retrase.

Actiunile politistilor au vizat combaterea principalelor cauze ale accidentelor de circulatie, respectiv: nerespectarea regimului legal de viteza, a regulilor privind efectuarea depasirilor si a celor privind acordarea prioritatii de trecere pentru vehicule si pietoni, precum si identificarea si sanctionarea conducatorilor auto care s-au urcat bauti la volan.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Operatiunea ar fi trebuit sa se numeasca „Ne facem datoria TOT TIMPUL”. Blocadele sunt chestiuni de „HEI RUP”. Astazi una si peste 50 de ani … continuarea. Vrem vigilenta continua din partea organelor de ordine, fiindca vietile nostre se desfasuoara … continuu. Nu sunt mai intense pe timpul „blocadei”, iar apoi o lasam cu viata mai … usor. Deci … pe teren ca-i bai mare cu masinile si circulatia rutiera.

  2. sa fim seriosi, poate 1/3 din amenzi ar fi pe bune, restu bani la buget cu orice pret !! ar fi foarte interesant daca ar fi analizate aceste amenzi, pt ce sa dat, unde sau dat, martori si alte criterii dar daca trebe bani pt alegeri ..