Noutati :

Ce strazi si trotuare din Timisoara intra in reparatii in perioada urmatoare? Zona ta e pe lista Primariei?

4 martie, 2014 - 02:42 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
9

TIMISOARA. A venit oficial primavara, asa ca incep si lucrarile de reparatii la strazi si trotuare. Specialistii din Primaria Timisoara au intocmit deja lista strazilor si trotuarelor pe care vor intra muncitorii si utilajele.

Se va lucra in 4 zone mari: Campului, Petuniei, strada Gladiolelor si strada Gheorghe Cotosman. Vorbim despre lucrari la carosabil, trotuare si zone verzi, a dezvaluit viceprimarul Dan Diaconu.

Printre strazile care intra in santier sunt si strazi care n-au vazut niciodata asfalt, cum ar fi str. Gladiolelor sau Gheorghe Cotosman.

Lucrarile de amenajare in zona Campului vor costa 2 milioane de lei, pe o lungime totala de 1.251 de metri. Se va lucra pe strazile Ion Luca Banateanu, Aurelia Fatu Radutu, Liviu Tempea, Vasile Cretu. Potrivit reprezentantilor Primariei, s-a predat deja amplasamentul, iar muncitorii firmei Bau Center Vest SRL se vor apuca de treaba zilele acestea.

Lucrarile de amenajare in zona Petuniei – strada Magnoliei au inceput deja. Amplasamentul a fost predat firmei Bau Center Vest SRL in 6 februarie. Se lucreaza pe strazile Magnoliei, Orhideelor, Petuniei, Toporasilor, Dafinului, Zambilelor si in sensul giratoriu de la intersectia strazii Magnoliei cu Calea Buziasului, pe o lungime totala de 1.620 de metri. Se vor investi 4,2 milioane de lei.

Strada Gladiolelor care asigura accesul pe strada 1 Decembrie va fi predata firmei Nimb SRL saptamana viitoare. Lucrarile in valoare de aproape 320.000 de lei se vor face pe o lungime de 125 de metri.

Tot saptamana viitoare va fi predat si amplasamentul pentru inceperea lucrarilor pe strada Gheorghe Cotosman, lunga de 354 de metri. Pentru amenajarea carosabilului si a trotuarelor de pe Gheorghe Cotosman, cuprinsa intre strada Mures si Gavril Musicescu, se vor investi aproximativ 750.000 de lei. Executanta este firma Corporate Management Solutions SRL.

Lista strazilor unde se vor face reparatii doar pe carosabil:

– zona Vasile Lucaci, splaiul Penes Curcanu, strada Gheorghe Adam, strada Splaiul Nou – Superconstruct S.A.
– strada Perlei, str. Carei, str. Sf. Apostoli Petru si Pavel – SYLC Con Trans SRL
– str. Gradinii intre str. Fructelor – calea Sagului, str. Zugrav Nedelcu, str. Maresal Al. Averescu fosta Lidia nr. 104 – SC Drumuri Municipale S.A.
– Aleea Azurului, str. Martir Vasile Balmus, str. Astrilor, Aleea Cristalului, str. Orion – SDM
– bv. Constructorilor, str. Martir Cornel Popescu – covoare asfaltice – predare amplasament, str. Electronicii, intrarea Venus, intrarea Saturn – SDM
– str. Orsova, str. Burebista, str. Stelelor – SC RSG SRL
– str. Dunarea, str. Vadul Crisului, str. Brandusei – SC RSG SRL

– strazi de pamant: Caisului, Jupiter, Grigore Antipa, Euripide, Dimitrie Dinicu – Confort.

Lista trotuarelor unde se vor face reparatii in perioada urmatoare:

Sector 1: str. Garii, blv. Republicii, str. Oituz – executant SC SUPERCONSTRUCT
Sector 2: cal. Aradului, str. Timis – executant SC PROSAMAC CONSTRUCT
Sector 3: str. Gh. Lazar, str. Mircea cel Batran, str. Ovidiu Balea – executant SC SUPERCONSTRUCT
Sector 4: str. Ion Barac, str. Ardealul – executant SC SUPERCONSTRUCT
Sector 5: str. Deliblata, blv. Eroilor de la Tisa – executant SC PROSAMAC CONSTRUCT;
Sector 6: str. Ecaterina Teodoroiu, str. Albastrelelor, str. Jules Verne – executant SC CIPALSER

CITESTE SI: Sute de trotuare din Timisoara intra in reparatii. Afla daca si pe strada ta se apuca muncitorii de treaba!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 9comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. in sfarsit … suntem si noi impartiti pe 6 sectoare sau ?

 2. Se incepe si aici cu zonele in care stau sefii de la primarie sau ma insel eu?! Oricum ma bucur ca la mine in zona nu apar, ca pe unde trece Robu nu prea supravietuiesc pomii, il incurca.

 3. Deci in Ronat tot nimic ?! pana la urma o sa ne dezmembram de Timisoara ca loalitate de sine statatoare ca vad ca nesimtirea primarie Timisoara e prea mare . Iti indoi toate picioarele (da is ironic) pe trotoarele din zona , noi suntem buni numa de platit taxe si impozite . Rusine !!!!!!!!!!!!

 4. „str. Stelelor – SC RSG SRL”
  Strada-i in stare foarte buna, ce reparatii se mai pot face? Faceti vreo doua ture pe Izlaz si va cutremurati. Binenteles, cand intrati in service…

 5. Ce se intampla cu strada Musicescu?

  • …este in lucru .

 6. str. Emil Racovita, de ce nu se asfalteaza ???

 7. in articol spune ca au inceput lucrarile pe Magnoliei…nici vorba.

 8. In Ronat acolo unde is toti drogati sii depravati normal ca nu investeste primaria nimic in zona aia.