Noutati :

Ce salarii au primit incepatorii si seniorii in domeniile cu cele mai multe oferte de joburi din 2013

25 noiembrie, 2013 - 01:50 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Domeniile vedeta de anul acesta, care au inregistrat cele mai multe oferte de angajare au fost Vanzari si Comert, cu peste 4.700 de job-uri lunar, Serviciu Clienti cu peste 3.300 de job-uri lunar si Marketing cu peste 2000 de job-uri lunar, potrivit eJobs.

Ofertele salariale variaza atat in functie de nivelul de experineta, cat si de tipul activitatii si cifra de afaceri a companiei„, spune Ana Maria Cetatean, Brand Manager la eJobs, pentru capital.ro.

Astfel, cei care vor sa se angajeze in Vanzari pe un post entry-level, pot beneficia de un salariu de 300-400 euro, plus bonusuri in functie de performanta. Pentru candidatii cu mai mult de 3 ani de experienta, ofertele salariale se situeaza in jurul valorii de 800 de euro, iar pentru functii manageriale, ofertele pot incepe de la 1000 de euro si se negociaza in functie de rezultatele asteptate.

In Client Service, pentru job-urile de juniori, ofertele pornesc de la 350 – 400 de euro. Pentru un candidat care a acumulat peste 3 ani de experienta si care, in plus, cunoaste o cel putin o limba straina mai rar folosita la nivel international, precum limbile tarilor nordice (norvegiana, suedeza, daneza, olandeza), salariul poate ajuge chiar si la 1500 de euro.

Si in Marketing salariile variaza in functie de tipul de job si de experienta candidatilor, dar si de orasul de lucru. Salariul unui incepator este de aproximativ 600 euro si poate depasi pragul de 1000 de euro in cazul unui angajat cu peste 5 ani de experienta si cu o functie de middle-management.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...