Noutati :

Ce mai gasesc angajatii Aquatim prin canalizarea din Timisoara? Un cap de… capra!

14 august, 2014 - 03:23 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
4

TIMISOARA. Tot felul de grozavii scot angajatii de la Aquatim din canalizari, de cate ori sunt solicitati sa intervina. Daca pana acum s-au gasit haine, camere de biciclete, bucati de lemn, recipiente din plastic pana la spoilere, acum au avut o surpriza de proportii.

De multe ori,  gunoaiele aruncate in vasul de WC sau direct in canalizarea stradala infunda racordurile sau strica utilajele din statiile de pompare a apei uzate de pe reteaua de canalizare.

Recent, o echipa care lucreaza la intretinerea canalizarii a descoperit, cu surpriza, cauza unei avarii la statia de pompare a apei uzate din zona aeroportului. Asadat, angajatii Aquatim au scos din rotorul unei pompe capul si pielea unei capre!

Reteaua de canalizare a Timisoarei are o lungime de 547 km. Pe raza orasului sunt 36 de statii de pompare a apei uzate – 18 in Timisoara, 12 in Ghiroda si 6 in Mosnita.

In anul 2013, Aquatim a cheltuit peste 89 mii de lei pentru reparatiile pompelor de apa uzata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. vai di mini vai di mini jaj jaj jaj,
  d’ capu’ di capra ieria viu ?
  ce grozaviii

  • mah ungur prost, nu vez ca aia e numa pele, probabil ca dupe ce au scoso di coloshia o fi fost vie, si or teiato si-or mancato ca carnia di capra ie dulce la gust. or fi tras astia de la canale un ciolhan pi cinste cu friptane si bere. sa moara mama.

   • subscriu la ci-o scris mahaliantzu. chiar ca-i prost gramada unguru. sigur ca muncitorii di la tzeava aia cu kkt or scos-o vie shor sacrificat-o si dupe aceia sor pus pi chef. cai stiu io pi aia.

 2. Asta da stire, Roxanica! Tine-o tot asa! Opinia Timisoarei devine pe zi ce trece tot mai palpitant de lecturat.