Noutati :

Ce formatii vor face spectacol la Timisoara Air Show 2014, mitingul aviatic de pe aeroport?

7 iulie, 2014 - 03:05 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
11

TIMISOARA. Reprezentantii Aeroportului International ”Traian Vuia” din Timisoara au anuntat formatiile participante la mitingul aviatic Timisoara Air Show care se va desfasura, sambata, 12 iulie a.c., in incinta aeroportului.

Astfel, in cadrul spectacolului aerian vor putea fi urmarite demonstratii de maiestrie ale Aeroclubului Romaniei: Formatia Hawks of Romania compusa din 5 avioane Extra 300L, Formatia de zbor cu avioane ultrausoare The Pellicand ( 2 avioane Ikarus C42 ), Formatia Blue Wings ( 7 parasutisti Airvan GA8 ), un balon aer cald.

De asemenea, Statul Major al Fortelor Aeriene Romane va participa cu escadrila de elicoptere Puma IAR 330 , MIG 21 Lancer, C27J Spartan.

Totodata, Compartimentul de prevenire si stingere a Incendiilor din cadrul Aeroportului International Timisoara va face o demonstratie cu utilitarele din dotare – 2 Eagle Six, Continental Titan, DAF, ATI R26256, APCAT R12215.

Cei prezenti se vor putea bucura si de o expozitie de aeronave si utilitare.

Organizatorii Timişoara Air Show 2014 sunt Aeroportul International Timisoara si Statul Major al Fortelor Aeriene Romane, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis si al Universitatii de Vest din Timisoara.

Accesul spectatorilor in incinta Aeroportului se va face gratuit de la ora 9.00, urmand ca spectacolul sa inceapă de la 9.30.

Regia Autonoma de Transport Timisoara va suplimenta sambata numarul autobuzelor care circula pe traseul Timisoara-Aeroport si retur.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 11comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Unde, CAND, cum?
  Am inteles ca la ora 9, dar in ce DATA?

 2. in 12 iulie boule!
  ce, esti chior sau nu sti sa ceteshti.

  • Ce frumos stii sa vorbesti, domnule!

   • duti dreacu fa la ciaun si pregateste coloshia o tochitura catz vini barbatu acasa sho iei pi coaja. ci ti vari in treburi cari nu ti privesc.

  • @Felosf Cretinel, unde scrie 12 iulie? Sau ai facut asa o deductie ad’hoc, ca daca e sambata e 12? Cum de ti’a reusit cu un singur neuron? Si cum poti sa injuri cu atata lejeritate in timp ce ai gura plina de exrementele prostiei tale?

   • ci ti dai la mini bei banatzean carnatzar ci iesti, vez ca tzo trag cand ti prind.
    ai orbu gainii ca scriii coloshia ca meetingu ie pi 12 iuliii. uooooooooooooo

   • „Reprezentantii Aeroportului International ”Traian Vuia” din Timisoara au anuntat formatiile participante la mitingul aviatic Timisoara Air Show care se va desfasura, sambata, 12 iulie a.c., in incinta aeroportului.”

    Exact acolo sctie 12 IULIE…

 3. Ce locuri de parcare sunt pentru cei ce sisesc cu masina personala? Multumesc!

  • da’ cu bicigleta nu potz sa vini, hai?
   ca vatz invetzat sa va plembatz c*uru numa in automobili scumpi. r’atz a dreacu di parvinitz.

  • Pe partea dreapta, pe camp inainte de aeroport, va fi o zona amenajata.

 4. ce discutii de cacao….apropos…moldovene tu nu ai cumva pasaportul expirat….iesi afra draq