Noutati :

Ce faci vineri seara? Hai la un spectacol inedit de proiectii 3D pe fatada Operei din Timisoara!

17 mai, 2016 - 10:12 AM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

TIMISOARA. Show unic de Video-Mapping pe fatada Operei Romane din Timisoara! Este vorba de un spectacol multimedia complex care se foloseste de toate elementele fatadei unei cladiri si le integreaza intr-o animatie 3D. „Relieful” cladirii devine protagonistul unui spectacol impresionant, in care fiecare detaliu arhitectonic primeste rolul sau, printr-o proiectie dedicata.

Astfel de proiectii s-au mai organizat la noi in tara in Bucuresti, cu ocazia implinirii a 555 de ani de la prima atestare a orasului. Acolo proiectia a avut loc pe fatada Casei Poporului si toata cladirea a parut ca prinde viata.

proiectie-3D

In Timisoara proiectia e parte din programul Check-OUTimisoara prin care pentru 1 an de zile, din 2 mai 2016 si pana la 1 mai 2017 Timisoara joaca rolul de Capitala a Tineretului din Romania.

„Prin aceasta proiectie, si de fapt prin toate activitatile pe care le propunem timisorenilor de-a lungul acestui an, ne dorim sa scoatem mai mult oamenii din casa, sa-i facem sa vada orasul prin alti ochi si sa revitalizam spatiul urban” spune Simona Herczeg, coordonatoare a programului din partea Fundatiei Judetene pentru Tineret Timis.

De asemenea, in cadrul deschiderii, dj K-lu va pregati atmosfera cu un mix propriu de imagini si muzica.

Evenimentul este unul deschis, iar timisorenii sunt asteptati vineri, 20 mai, incepand cu ora 21.00 in Piata Victoriei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...