Ce faci sambata? Hai si tu sa plantezi copacei, nu departe de Timisoara! Vom avea o noua perdea forestiera!

TIMISOARA. Luna Padurii va insemna o noua plantare masiva de copaci in apropiere de Timisoara. Este vorba de 10.000 de puieti de stejar, cer si frasin care isi vor gasi locul pe doua hectare, intre Sanmihaiu Roman si Sanmihaiu German.

Actiunea ‘Plantam fapte bune in Romania’ mizeaza pe participarea a cel putin 300 de voluntari carora poti sa li te alaturi.

Adunarea are loc sambata, la ora 8.00, in fata primariei din Sanmihaiu Roman, iar o jumatate de ora mai tarziu incepe operatiunea de plantare.

Actiunea va dura pana in jurul orei 14.00.

plantare-copaci

Participantii sunt rugati sa-si aduca un pachetel de mancare si apa, cizme de cauciuc sau bocanci, deoarece terenul e arat si sa aiba haine potrivite.

Actiunea de plantare a puietilor e organizata de Primaria Sanmihaiu Roman,  in colaborare cu “Plantam fapte bune in Romania”, ECO CLUB Timisoara si Asociatia Tineri pentru Viata Arad, cu sprijinul Directiei Silvice Timis.

Anul trecut in toamna, o alta actiune de amploare a avut loc la nivel national, iar in Timis, la Utvin, s-au plantat 40.000 de puieti pe 10 ha, cu ajutorul a 3000 de voluntari.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Donisan Vasile spune:

    Frumos,sper ca de data asta sa putem vedea si rezultate!!!!!!!!!!

  2. Paul W. spune:

    Asta da mobilizare pentru un scop excelent. Nu pot veni pentruca locuiesc prea departe. Dar as pute contribui pentru cumpararea copacilor. Da-mi un semn de viatza daca te intereseaza.
    Paul W.